Lyxiga detaljen inifrån Bianca Ingrossos nya våning: ”Palats”

Bianca Ingrosso kommer flytta in i lyxvåningen i slutet av 2024.
Bianca Ingrosso kommer flytta in i lyxvåningen i slutet av 2024. - Foto: STELLA Pictures/Patrik Österberg, MAX
Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso har väntat i snart tre år på att få flytta in i sin våning på Östermalm. Nu börjar inflyttningsdatumet närma sig och Bianca kan visa upp bilder inifrån lägenheten.

Det har snart gått tre år sedan Bianca Ingrosso, 29, köpte sin enorma paradvåning på Östermalm. Men ännu har hon inte flyttat in. Lägenheten är över 300 kvadratmeter stor, har 4 sovrum och ligger på Östermalm och enligt Bianca själv kostar den över 40 miljoner kronor. 

– Det är det värt, har Bianca sagt i en video på Youtube.

Det har hänt med lägenheten 

Bianca köpte våningen när hon fortfarande var i en relation med ex-pojkvännen Phillipe Cohen, och visionen var att de skulle bo där tillsammans och starta en familj där. 

 – Jag är väldigt stolt att jag köpt mitt familjehem, sa Bianca i videon. 

Paret gick som bekant skilda vägar våren 2022 och Bianca ska istället flytta in i lägenheten på egen hand. Men för att det skulle bli hennes riktiga drömlägenhet behövde hon flytta kök, totalrenovera badrum, måla om och slipa golvet. Och flytten har minst sagt dragit ut på tiden och lägenheten håller fortfarande på att totalrenoveras. 

Anledningen till den försenade flytten är delvis på grund av problem med just renoveringen och Bianca har berättat att hon tvingades byta hantverkare mitt i allt, vilket fördröjde processen då arbetet stod helt still under en lång period. Men den tomma våningen har även fungerat som en bostad åt både storebror Oliver Ingrosso och mamma Pernilla Wahlgren vid olika tillfällen när de varit mellan bostäder. 

Innan renoveringen drog igång på allvar har Bianca vid flera tillfällen visar upp bilder inifrån lägenheten – och det är inte en dålig våning! Den har högt i tak, stora fönster, fiskbensparkett och strukturer. 

Lyxiga detaljen i nya lägenheten

Men den omfattande renoveringen börjar äntligen lida mot sitt slut. Bianca har vid en tidigare frågestund berättat att hon kommer flytta in i den nya lägenheten i slutet av 2024. Och det ser faktiskt ut som att det kommer bli av. 

Nyligen publicerade Bianca ett inlägg på Instagram där hon ger en glimt av hur lägenheten kommer se ut: 

”Sneak peak hihi”, skrev hon till bilderna som förestället ett valv med marmordetaljer och stukaturer i taket. Och den lyxiga detaljen kommer inifrån ett av badrummen i lägenheten – då kan man bara tänka sig hur resten av lägenheter kommer se ut. 

”Det är så snyggt så snyggt!! Att det där är ditt badrum!!!”, skriver Vanessa Lindblad.

Det där är marmorporr!”, kommenterar Åsa Ingrosso. 

”Längtar tills en middag där”, hälsar vännen Ludvig Tungården.

”Förlåt känns som ett italienskt palats möjligen”, skriver en följare. 

Även inredningsarkitekten och designern bakom lägenheten Jesper Nyborg har publicerat en bild på sin Instagram, där han kan ge ett besked om att lägenheten snart är klar: 

”Marble bullnose arches at our soon-completed Stockholm project. More sooon”

Så kommer lägenheten se ut 

Scrollar man ner lite längre i Jesper Nybergs flöde hittar man en visionsbild från 2023, som sannerligen ser ut att vara inifrån Biancas nya lägenhet. Om man tittar noga är det samma fönster och stuckaturer samt valven in mot sällskapsrummet. 

Om resultatet kommer se ut exakt så, är oklart – men förhoppningsvis får vi reda på det snart. Men det är minst sagt en WOW-faktor över hela lägenheten! 

stats