Bianca Ingrossos ärliga ord om kärlekslivet: ”Gått på nitlotter”

Bianca Ingrosso har varit singel sedan uppbrottet 2022
Bianca Ingrosso har varit singel sedan uppbrottet 2022 - Foto: Youtube, MAX
Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso har varit singel sedan uppbrottet från Phillipe Cohen 2022. Nu berättar hon om kärlekslivet idag och att det inte riktigt blev som hon tänkt sig.

Bianca Ingrossos, 29, relation med göteborgaren Phillipe Cohen, 30, blev väldigt omskriven under de 10 år som de var ett par, främst på grund av att de gjorde slut flera gånger om, för att sedan bli tillsammans igen flera gånger under åren. 

Men sommaren 2022 gjorde de slut en sista gång och uppbrottet blev definitivt. Idag är Phillipe i en ny relation med Rebecca Lindbergh Thor och paret bor ihop i en lägenhet på Östermalm. 

Bianca är däremot fortfarande singel, trots att hon haft en del påstådda flörtar sedan uppbrottet. Men ingenting som lett till något långvarigt. 

Biancas ord om kärlekslivet 

Bianca Ingrosso är en stor profil på sociala medier och har miljontals följare på Instagram och Tiktok. Nyligen gjorde hon även comeback på Youtube, eftersom hon hade saknat den kontakten med sina följare. 

I den första vloggen på över ett år, får tittarna följa med henne under några semesterdagar på Mallorca. Då berättar hon även om hur kärlekslivet ser ut idag. 

– Juste, det är man också, råsingel. Fortfarande, still going strong. Jag blir aldrig kär i killar, jag har verkligen förstått att det är ett problem jag har. Att jag inte kan bli kär, berättar Bianca i videon. 

Hon fortsätter: 

– Vi kan prata lite snabbt om det. Jag har haft det lite upp och ner med det, ingenting som har med mitt ex att göra, det är med en annan person. Men nu är jag väldigt singel och börjar precis komma tillbaka till det stadiet där man vågar öppna upp sitt hjärta igen, för att jag har blivit... Ugh, en annan gång kan vi prata om det. Men gått på nitlotter, det har jag. Det kanske måste släppa lite för att jag ska hitta den där perfekta mannen, som ska vara 10 av 10. 

Foto: Youtube

Det söker Bianca i nästa relation 

Trots att Bianca verkar leva sitt bästa singelliv så vill hon alltså träffa mannen i sitt liv. Men hon kommer inte öppna upp sitt hjärta för vem som helst. 

– Nu vill jag egentligen bara hitta någon som är snäll mot mig och tar hand om mig. Det är väl bra, att känna så när man börjar komma upp mot 30, berättar hon i videon. 

Foto: Youtube

Biancas intima avslöjande om singellivet 

Bianca är känd för att vara frispråkig och delar öppenhjärtligt med sig om intima detaljer om sitt liv. Vilket hon även gör denna gång. 

– Det ska sägas här i vloggen, nu när vi inte hörts på ett tag och Bianca är fortfarande singel. Det har ju inte legats i så att säga, det har ju inte det. Och det är ju ganska trist, när man är singel. Det var länge sedan man fick sig ett skjut. 

stats