Sigrid Bernson och Samir Badran återförenade efter uppbrottet

Samir Badran och Sigrid Bernson var ett par i två år
Samir Badran och Sigrid Bernson var ett par i två år - Foto: Johan Valkonen/Stella Pictures, Stella Pictures
Dela på Pinterest
Sigrid Bernson och Samir Badran gjorde slut 2019 och samma år träffade de båda kärleken på nytt. Nu syns de forna paret ihop igen.

Proffsdansaren Sigrid Bernson, 35, och artisten Samir Badran, 34, träffades när de tävlade tillsammans i "Let's dance" 2017. Under tävlingens gång utvecklades relationen och till slut visade det sig att de blivit ett par. Relationen mellan Sigrid Bernson och Samir Badran varade i två år och 2019 valde de att gå skilda vägar. 

Men redan samma år som de avslutade relationen visade det sig att båda två hade funnit kärleken på nytt. Sigrid träffade även artisten Robin Bengtsson när de dansade ihop i ”Let's dance” och efter programmet blev de ett par. 2022 föddes deras första gemensamma son, Viggo

Samir Badran är tillsammans med en tjej vid namn Julia Sundquist. Paret förlovade sig 2020 i direktsänd tv. 

Därför tog det slut mellan Sigrid och Samir

När Sigrid Bernson gästade podcasten "Bathinas skilda möten" berättade hon för första gången varför hon och Samir valde att gå skilda vägar: 

– Jag och Samir hade jättekul tillsammans, men vi var väldigt olika som personer. Vi hade svårt att få det att gå ihop, sa hon i podcasten och fortsatte: 

– Jag tror bara att det funkade inte i längden. Vi hade skitkul tillsammans, men man kan inte heller bara ha kul i ett förhållande. Det kanske måste funka mer i vardagen och där hade vi det svårt att få det att funka. 

Samir och Sigrid gjorde slut 2019. Foto: Johan Nilsson/TT

Samir och Sigrid återförenas

Både Samir och Sigrid har gått vidare och det har aldrig verkat som att det är något otalt mellan dem. Det visar sig när båda två befinner sig på samma bröllop. 

Nyligen publicerade nämligen Samir och Julia en mängd bilder från Franska Rivieran och det visade sig att paret inte bara var i Nice för att semestra. De var på plats för att fira kärleken – deras vänner skulle nämligen gifta sig!

Nu bär det av mot årets bröllop för att fira kärleken mellan våra älskade Martin & Victoria”, skriver Julia på Instagram. 

Och paret som gifte sig är gemensamma vänner till Sigrid och Robin – för även de befann sig på bröllopet! På Instagram delar Sigrid med sig av bilder från bröllopsdagen: 

”En otrolig helg fylld av så mycket kärlek. Tack Victoria och Martin för en episk bröllopshelg och för att vi fick dela den här vackra stunden med er! Ni är magiska! Love youu!!” 

Under Sigrids bild har ingen mindre än Julia Sundquist kommenterat: 

”Magiskt”

Vad underbart att alla verkar ha en fin och vänskaplig relation än idag! 

MISSA INTE: 

Grattis till bebis: Grattishälsningar till nyblivna föräldrar

10 förslag på lyckönskningar att skriva i brudparets bröllopskort

100 saker att göra när man har tråkigt

stats