Filip Lamprecht lämnar igen – bara dagar efter Över Atlanten

Filip Lamprecht seglade nyligen över Atlanten
Filip Lamprecht seglade nyligen över Atlanten - Foto: Youtube, Instagram/@filiplamprecht
Dela på Pinterest
Filip Lamprecht seglade nyligen över Atlanten och beskrev det som sitt livs äventyr. Efter mindre än två veckor på svensk mark ger han sig av igen. ”Nytt spännande äventyr”, skriver han på Instagram.

Tv-profilen Filip Lamprecht, 27, har synts frekvent i tv-rutan på senaste. Förutom ”Fångarna på fortet”,  ”Förrädarna” och ”Sveriges mästerkock VIP” har han bland annat tagit hem vinsten i ”Hela kändis-Sverige bakar” då han tävlade med friidrottaren Michel Tornéus. 2021 vann han även ”Let's dance” där han tävlade med, numera flickvännen, Linn Hegdal, 29. 

Nyligen avslöjades det även att Filip är en av deltagarna i nya säsongen av ”Över Atlanten”. 

”Jag är precis lika taggad som jag är nervös och misstänker att jag inte kommer fatta vad jag tackat ja till förens det är för sent..”, skrev han innan båten lämnade Spanien för att sätta fart mot Brasilien. 

Missa inte: Filip Lamprechts kryptiska besked om framtiden: ”Det sjukaste...”

Filips känslofyllda möte med Linn efter tuffa tiden 

Efter drygt tre veckor ute till havs, utan möjlighet att kontakta sina nära och kära, anlände segelbåten hamnen i Rio de Janeiro. 

”ALDRIG längtat så mycket till en söndag som jag gör nu!!!!”, skrev flickvännen Linn under inlägget. 

Och några dagar senare var Filip på svensk mark igen, och kunde därmed återförenas med både familj, vänner och flickvän. På flygplatsen väntade nämligen Linn tillsammans med Filips bror och bästa vän. När Filip kommer ut i ankomsthallen springer Linn mot honom och hoppar upp i hans famn.

På Instagram delade Filip med sig av det känslosamma mötet. 

Filip Lamprecht lämnar igen 

Men att segla över Atlanten var inte tillräckligt mycket äventyr för Filip i år. Efter att ha varit hemma i Sverige i mindre än två veckor, meddelar han nämligen att han ska iväg på ytterligare ett äventyr. 

Även detta äventyr kommer innebära att Filip kommer vara frånkopplad från omvärlden i en hel vecka och det innebär även att han och flickvännen Linn kommer vara ifrån varandra igen, bara några dagar efter att de inte setts eller hörts på tre veckor. 

”Sticker på ett nytt spännande äventyr nu som jag tyvärr inte kan säga mer om just nu men kommer bli så SJUUKT spännande!! Men innebär att jag kommer vara telefonfri och inte kunna nås på en vecka!”, skriver tv-profilen på Instagram. 

Kristin Kaspersens avslöjande

Man kan bara anta att det är någon typ av tv-inspelning som Filip Lamprecht är iväg och filmar. Denna gång tillsammans med hans mamma Kristin Kaspersen? 

I samband med att Filip avslöjade att han skulle ge sig av igen, meddelar nämligen Kristin att hon också ska iväg på ”ett äventyr”. 

På Instagram skriver hon: 

”Nu åker jag iväg på ett äventyr. Det gör att det kommer att vara tyst från mig här ett litet tag. Jag är så glad att jag tar chansen att tacka Ja till saker som ger mig erfarenhet och som får mig att utvecklas. Det har varit nervöst inför och jag har redan före äventyret lärt mig så mycket, framförallt har jag jobbat mentalt.”

Vad det är för uppdrag som mor och son ska iväg på, återstår därmed att se! 

Missa inte: 

TV4-profilen Filippa Fernqvist visar upp 8 år yngre kärleken Wiktoria

Allt om Maria Malmer Stenergard: Familj, utbildning och make

Allt om Anna Anka: Barn, "Dum dummare" och David Johansson

stats