Penny Parneviks kryptiska besked – lämnar landet med barnen

Penny Parnevik och Douglas Murray har tre barn
Penny Parnevik och Douglas Murray har tre barn - Foto: Mickan Palmqvist/TT, Peter Johansson/ STELLA Pictures
Dela på Pinterest
Penny Parnevik är född och uppväxt i Florida men flyttade till Sverige under pandemin. Nu ger hon ett kryptiskt besked på Instagram.

Penny Parnevik, 27, och maken Douglas Murray, 43, blev äkta makar under sommaren 2022 efter att ha varit förlovade i tre år. Efter att ha varit bosatta i Florida, USA tog paret sitt pick och pack och flyttade över Atlanten under pandemin, för att starta ett liv i Sverige. Tillsammans har paret barnen Atticus, Pebble, och Achilles. 

Douglas Murray, Penny Parnevik, Pebble och Atticus. Foto: Mickan Palmqvist/TT

Penny Parneviks nya barnbesked 

Tillsammans med sin syster Peg Parnevik driver Penny den populära podcasten ”Peg & Penny”, där de varje vecka delar med sig av sitt liv. Vid flera tillfällen har samtalet om Penny vill skaffa fler barn kommit på tal i podden. Vilket Penny varit ganska osäker kring: 

– Om jag blir gravid blir det 2025, berättade hon i början på 2024. 

Men till hösten 2024 började minstingen Achilles på förskolan, vilket verkade väcka sentimentala känslor hon Penny. 

– Det känns jätteskönt, han trivs men konstigt, förstår du. Det är det yngsta barnet och om jag inte får fler barn, då är det över, beskriver Penny. 

– Tror du att det är det?, frågar Peg då. 

– Nej jag vill ha en till. Garanterat. Alltså om det är en tjej, då är det klart. Då vill jag ha en till. 

– Jag visste det, säger Peg. 

Penny Parneviks kryptiska besked med barnen  

Familjen Parnevik har längre varit bosatta i Jupiter, Florida och alla barn har vuxit upp där. Jesper och Mia Parnevik bor fortfarande kvar i den soliga staten medan alla barn vuxit upp och flyttat därifrån: Peg och Penny bor i Stockholm, Philippa Parnevik bor i New York medan Phoenix Parnevik är bosatt i Los Angeles. Men trots att de är utspridda över hela världen, så är Florida ändå platsen som känns hemma. 

Nyligen delade Penny med sig av en bildkarusell på Instagram med höjdpunkter från sitt andra hem. Hon skriver: 

”Snart är vi ”hemma” i Florida igen”

Om det innebär att familjen funderar på att flytta tillbaka till Florida, eller om de bara ska åka på en välförtjänt semester och hälsa på familj och vänner – är oklart. Men med tanke på att barnen går i skolan, är det troligtvis det senare. 

Härligt! 

[instagram:]

stats