Den stora presentguiden – perfekta gåvor till sommarens fester

- Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Bröllop, studenten, födelsedagar eller en klassisk middag, vad ska man ge bort? Vi har listat 16 presenter till sommarens högtider – som är perfekta att ge bort.

Behöver du lite tips till vad du ska ge bort i present till sommarens fester? Då borde du spana in denna lista. Är det en födelsedag kan roliga presenter vara att rekommendera. Är det student kanske något inför flytten hemifrån. Bröllopspresenter handlar ofta om vackert porslin eller köksredskap.

Inspireras här!

1. Ljuslyktor från Skultuna

Dessa ljus är väldigt populära och dessutom en perfekt present att ge bort. Här köper du ett tre-pack för 549 kronor. De finns i många olika färger. 

2. Mönstrad lyxig skjorta

Dessa snygga skjortor kommer från Man of a kind och är en grym present att ge till den modemedvetna. De har så många olika stiliga skjortor runt 1000 kronor. Spana in alla skjortor här.

3. Lyxiga produkter från Dermalogica

Passar till studenten och födelsedagar, lyxig hudvård från det populära märket Dermalogica. Gå in här för att spana in produkter från Dermalogica.

4. Armband från Sophie by Sophie

Sophie by Sophies armband "Knot" är vackert och stilrent. I samma serie finns även örhängen, halsband och en ring. Här hittar du hela serien. 

5. Smeg brödrost 

Perfekt present att ge bort som bröllopspresent eller födelsedagen. Italiensk design och den finns i många olika färger. Spana in den här.

6. Oscar Arrsjös bok "Klä dig för framgång"

Table books är verkligen inne och något som höjer stilen hemma. Denna bok med Oscar Arrsjö som syns i TV4 inspirerar män att klä sig för att nå maximal framgång. Perfekt present i alla kategorier. Här blir boken din för 249 kronor.

7. Present till den som älskar beauty



Dessa borstar från Real Techniques toppar listorna och ett måste för den som älskar skönhet. Perfekt present att ge bort och här blir de dina för 299 kronor.

8. Rumours karaff plus sex glas

Den ultimata presenten att ge bort är denna snygga karaff plus sex glas att servera whiskey eller drinkar i. Här köper du hela kitet för 599 kronor.

9. Stilren ryggsäck Calvin Klein

Ge bort en stilren ryggsäck från Calvin Klein. Perfekt studentpresent eller till den som fyller år. Här köper du den.

10. Ljus från Voluspa

Några av de mest populära ljusen är helt klart dessa från Voluspa och de finns i många olika lukter. Helt enkelt en grym gå-bort-present eller till den som fyller år. Här kan du spana in de olika ljusen för 249 kronor.

11. Parfym Paco Rabanne


Ge bort Paco Rabannes nya parfym Pure XS som är en sofistikerad doft. Här blir den din för 585 kronor.

12. Ge bort en cashmere-tröja

Ge bort tröjan som funkar i många år. Den klassiska cashmere-tröjan som finns i många olika färger. De finns här hos Soft Goat.

13. Väska från Tiger of Sweden

Spana in denna snygga portfölj från Tiger of Sweden här. Ultimat present till den som ska ut i arbetslivet, eller om någon önskat sig en snygg portfölj. 

14. Parfym Hugo Boss

Spana in denna parfym från Hugo Boss som är en perfekt present att ge bort. Här finns den att köpa för 509 kronor.

15. Halsband med symboler

De här vackra halsbanden kommer från Sophie by Sophie och kostar från 841 kronor. Hitta din favoritsymbol här!

16. Sommarens sällskapsspel

Prosecco pong är sommarens roligaste partyspel och även en perfekt present att ge bort. Här blir det ditt för 149 kronor.

Gå in här för fler tips på presenter att ge bort!

Mer: 

Gilla Modette på Facebook!

Här är 17 saker du borde unna dig – alla under 500 kronor