7 dejter du måste göra med din partner i höst

Dejting, par, förhållande
Dags att planera höstens alla dejter! - Foto: Shutterstock
Dela på Pinterest
Deppa inte ihop nu när vi går mot mörkare tider. Gör istället hösten till årets mysigaste årstid! Här har vi listat sju höstdejter som du bara måste hinna med för att göra den så ultimat som möjligt.

1. Ta en promenad bland höstlöven

Andas in den friska höstluften och bara mys omkring på gatorna bland de färgglada höstlöven.

Foto: Unsplash

2. Se en romantisk komedi i biomörkret

Hösten måste väl ändå vara mysigaste årstiden för en riktig biodejt och utbudet på romantiska filmer brukar vara som bäst.

3. Laga en hemlagad höstmiddag

Hösten bjuder på många härliga råvaror så varför inte tillaga en härlig höstgryta tillsammans. Drick något gott till, lyssna på er favoritmusik och ha en mysig kväll.

4. Gå på spa

Unna er en lyxig dag på spa, bara koppla av tillsammans och ta ett härligt dopp i bubbelpoolen. Är det ont om pengar, satsa på en hemmadag med massage och ansiktsmasker.

5. Sträckkolla filmer

Det behöver inte vara krångligare än så, att bara ligga under en filt och mysa med en film en mörk höstkväll är så underskattat.

6. Gå på utflykt med picknick

Ta på er varma kläder och packa ner termosen med varm choklad eller kaffe och ta en härlig tur i skogen. Den friska luften kommer garanterat ge er energi!

Foto: Unsplash

7. Sov över på annan ort

Har ni tid för en weekend tillsammans? Åk och sov över på annan ort och utforska något nytt ställe. Ett tips är att åka till landet och sov över på någon mysig herrgård! 

Psst! Glöm inte att följa samhällets restriktioner i och med det pågående coronaviruset.

Det finns flera saker som gör att du och din partner håller ihop – men också som gör att ni gör slut. Om du och din älskling tagit er igenom utmaningarna vi listar i videon så kommer det hålla för evigt.

Läs mer: 

Så vet du att du har träffat den rätta personen just för dig

Gilla Modette på Facebook!