Tjejer berättar: Därför var jag otrogen mot min partner

Foto: Pexels
Foto: Pexels - Foto: Foto: Pexels
Dela på Pinterest
Modette stories: Varför är vi egentligen otrogna? Här har vi sex historier från tjejer som varit otrogna mot sina partners.

1. "Han behandlade mig illa"

Min kille förändrades efter en tid in i vårt förhållande. Han struntade i mig, misshandlade mig psykiskt och var väldigt kontrollerade. Han var självisk och orättvis. Men jag var så kär att jag stannade kvar i förhållandet. Jag fick inte den uppmärksamheten jag behövde men fick den av andra killar. Hans beteende gjorde så att jag tappade känslor till slut, så jag började träffa andra killar i smyg. Jag valde alltså att vara otrogen, det var inte ett misstag.

2. "Jag och min partner befann oss i olika länder"

Jag var utan min pojkvän i fem månader, han var på andra sidan jordklotet. Jag har ett sexbeorende, behöver närhet och har brist på självdisciplin, vilket verkligen inte är någon ursäkt. Men när jag var utan honom så länge så höll jag på med tre stycken, det blev aldrig fullbordat sex men vi strulade. Jag älskar min kille, så jag berättade allt för honom och han förlät mig. Att jag var otrogen gjorde så vi båda insåg hur mycket vi ville vara med varandra.

3. Jag var på samma fest som en gammal crush

Jag och min pojkvän hade precis blivit tillsammans. Allt hade gått lite för fort tror jag, för jag visste inte riktigt vad jag ville men han ville ha en stämpel på oss. Sedan var jag på en fest där en kille var, som jag varit småkär i tidigare och haft en speciell relation till. Jag hånglade då med honom, vilket jag berättade för min pojkvän några månader senare, då jag hade sådan ångest över det.

4. Jag går igång på det

Det är helt sjukt, men jag går igång på att vara otrogen. Det är något med "det förbjudna" som får mig att bli upphetsad. Jag var otrogen mot min flickvän minst fem gånger. Jag hade jättedåligt samvete och berättade allt. Hon gjorde slut med mig, och då insåg då att jag inte kan hålla på så, så nu är jag singel, vilket förmodligen är bäst.

5. Jag var en idiot

Jag var full och ledsen. Jag och min pojkvän hade bråkat och jag behövde någon slags närhet. Jag gick då hem med en kille, vilket var det vidrigaste jag gjort. Jag vågade inte säga något till min partner utan jag gjorde bara slut. Mår dåligt över det än idag.

6. Jag träffade mitt ex

Jag träffade mitt ex ute på krogen. Vi pratade hela kvällen och vid stängning gick vi hem tillsammans och pratade under en promenad. Slutade med att jag följde med honom hem och sov där, och vi hade det bästa sexet någonsin. När jag berättade för min pojkvän att jag varit otrogen så fick jag till svar att även han varit otrogen. Så jag ångrar mig inte ett dugg.


Vill du veta om din partner är otrogen? Gör vårt test och se efter här!

Gilla Modette på Facebook!