Killar berättar: Så här visar vi att vi är intresserade

Foto: Pexels
Foto: Pexels - Foto: Foto: Pexels
Dela på Pinterest
Vi har frågat killar hur de visar att de är intresserade. Kanske genom att söka ögonkontakt eller bjuda på en drink? Kolla in deras svar.

1. "Försöker få ögonkontakt först"

”Det beror lite på situation. Om det är någon jag ser på krogen så försöker jag få ögonkontakt först för att se om hon håller kvar blicken. Om man har pratat en stund så slänger jag in en smidig liten komplimang 'va skön du är' eller liknande, och om man är sugen på att gå vidare brukar jag säga 'jag har nya gardiner hemma, vill du se?' ”

2. "Jag blir vän med personen först"

”Jag småflörtar lite på ett icke-creepy sätt. Jag försöker få ögonkontakt och sen prata med personen i fråga. Jag blir vän med personen först för att se om det finns något där eller om det endast funkar som ett vänförhållande. Risken är ju dock att man hamnar i vänzonen.”

3. "Dansa nära henne"

”Det beror på var man är. På ett café går det inte göra så mycket annat än kolla in henne tills hon märker något, men ute på en nattklubb kan jag gå fram eller dansa nära henne, men inte följa efter henne såklart... Om man vill ha ett snabbt svar så kan man skicka en drink till hennes bord eller bjuda henne till sitt bord sen utvecklas väl samtalet mer och mer.”

4. "inte börja med en raggningsreplik"

”Jag skulle i alla fall inte börja med en raggningsreplik. Man måste börja prata med personen och kolla hur personen är, då kanske den intresserar dig ännu mer. Jag skulle försöka visa att jag är intresserad men på ett sådant sätt att jag inte gör personen arg eller besviken.”

5. "Det gäller att lyssna och vara lyhörd"

”Det finns olika sätt att visa att man är intresserad. Men det gäller att lyssna och vara lyhörd på tjejens intressen för att veta hur man skräddarsyr en dejt just till henne. Jag skulle kanske kan köpa hennes favoritgodis som hon enbart får äta efter vi besökt stället vi ska till. Det vill säga, make the day special for her.”

6. "Bara vara mig själv"

”Jag brukar skriva och börja prata om lite olika saker, sen när det har gått ett tag så kan jag erkänna att jag är intresserad. Men oftast så brukar jag låta henne bli intresserad av mig, genom att bara vara mig själv.”

Men hur vet man att en kille inte har något intresse? Det kan du få reda på här.

Och här kan du ta reda på vilken tid på dygnet det är bäst att ragga på nätet.


Gilla Modette på Facebook!