5 tecken på att du börjar tappa känslor för din partner

Har du tappat känslor för din partner? - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Nykära är vi inte för alltid. Men är det fortfarande kärlek eller har ni börjat tappa känslorna för varandra?

1. Du uppskattar inte längre tiden med din partner

Känner du att det inte är speciellt kul längre att umgås med din partner? Då kanske du ska börja fundera på varför. Har ni växt ifrån varandra? Tröttnat? Hittar ni inte längre på roliga saker? Bjud ut din partner på en dejt, gör något spontant, dra på en resa! Har du ändå inte roligt? Ja, då kanske känslorna är påväg att försvinna.

2. Du bryr dig mer om vad andra tycker än din partner

Gör du dig snygg inför någon annan än din partner? Eller blir du mer glad när du får en komplimang av en random än din älskling? Ja, då kanske din älskling inte är din älskling längre.

3. Du saknar inte din partner

Att vara ifrån din partner är såklart bra ibland, och nyttigt. Men känner du aldrig att du längtar efter din partners famn? Då finns det nog en anledning till det.

4. Allt går på rutin

Stannar du aldrig upp och tänker "gud vad jag älskar den här personen"? Känner du att ert förhållande bara går på rutin? Då kanske den där gnistan är påväg att försvinna.

5. Du är bara bekväm

Den ständiga frågan som vi måste ställa oss ett par gånger genom livet. Är du bekväm eller lycklig? Är du tillsammans med din partner för att "ni alltid har varit det" eller för att ni bor tillsammans? Eller är du tillsammans med personen för att du verkligen är lycklig med hen? Där har du ditt svar – om du har känslor eller inte.

Är det dags att göra slut med din partner? Här får du svaret.