5 varningstecken i början av ett förhållande – som du måste ha koll på

Foto: Pexels
Foto: Pexels - Foto: Foto: Pexels
Dela på Pinterest
Är du i ett nytt förhållande? Här är fem varningstecken du måste ha koll på.

1. Hen är kontrollerande

Träffar du en person som du redan från början känner är lite för kontrollerande? Då ringer flera varningsklockor kan vi lova. En person du precis har börjat dejta (eller varit tillsammans med länge) ska inte kommentera vem du är med, vad du gör eller vad du har på dig. Punkt slut.

2. Hen snackar skit om dina vänner

Nej du, det här accepterar vi inte. Det betyder att din partner försöker få dig att glida isär dina vänner för att förmodligen komma närmare hens. INTE okej.

3. Snackar mycket om sitt ex

Det här betyder alltså att personen du precis har börjat träffa fortfarande är intresserad av sitt ex. Dumpa. Direkt. Du kommer hitta någon som vill ha dig, bara dig.

4. Hen vill inte träffas under "normala förhållanden"

Alltså, vill ditt ragg bara ses ute, på kvällstid eller på helger? Ja, då är det ingen kärleksrelation som är på gång, utan en kk-relation. Var inte blind här, ställ ditt ragg mot väggen och pop the question. Vad vill hen egentligen?

5. "Jag vill att vi ska fortsätta vår relation precis som den är nu"

Vill personen inte bli tillsammans men inte heller avsluta relationen? Då ringer flera varningsklockor. Det är nämligen ett andra ord för "jag är inte kär i dig men vill gärna ligga med dig".


Vill du veta om din partner är för kontrollerande? Här ger vi dig svaret.

Gilla Modette på Facebook!