Tjejer avslöjar: Det här tycker vi egentligen om analsex

- Foto: Danik Prihodko/Pexels, Cottonbro studio/Pexels
Dela på Pinterest
Gillar tjejer analsex eller är det något som inte uppskattas över huvud taget? Vi har frågat tjejer och fått deras ärliga svar.

Det här med analsex är ofta en snackis. Är det något tjejer gillar eller är det bara en grej som killar föredrar? Vi valde helt enkelt att fråga tjejer vad de egentligen tycker. Så, vi ställde frågan "Vad tycker ni egentligen om analsex?" och har fått in svar från tusen tjejer, i alla möjliga åldrar.

Det finns helt klart olika åsikter om det hela och vissa tjejer verkligen hatar det, medan andra tjejer älskar det.

– Jag gillar det. Får sköna orgasmer av det, berättar en tjej.

Och ja, det verkar faktiskt som att många håller med henne. Flera av tjejerna påstår att analsex ger betydligt skönare orgasmer. Men det gäller att killen vet vad han gör och att man använder rätt teknik.

– Jag har alltid sagt att det inte är något för mig. Men faktum är att min nuvarande pojkvän har fått mig att gå från strikt nej till att kunna njuta av det, säger en annan.

Undersökningen visar också att flera tjejer anser att analsex är bra när paret vill spexa upp sexlivet lite. Alltså vid speciella tillfällen.

– Det är som att få en kick, gillar det absolut, säger en tjej.

Med det finns såklart tjejer som inte alls gillar analsex. Vissa påstår även att de aldrig någonsin skulle låta sin kille komma nära.

– Gillar det inte. Obehaglig smärta som jag har väldigt svårt att njuta av, säger en.

– Brukar säga "låt mig göra det på dig först" och då slutar han tjata. Jag förstår inte poängen med det, säger en annan.

Men de allra flesta som säger att de inte tycker om analsex har aldrig testat det – och vill aldrig göra det heller.

– Mitt rövhål är enkelriktat, säger en tjej kort och gott.

Vi alla är alltså olika och gillar olika saker, inte konstigare än så. Men när det gäller undersökningen – hur många tjejer svarade att de gillar analsex och hur många svarade tvärtom? Kolla i spelaren ovan, där ger vi dig svaret.

Bildkälla: Shutterstock

Har du eller din kille "råkat" tryckt in den i fel hål någon gång? Då borde ni läsa det här.

Gilla Modette på Facebook!