Fyra enkla steg – så skaffar du en flickvän

Kärleksrelation
Här är tips och knep att ta till. - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Vill du att detta ska bli året då du skaffar flickvän eller pojkvän? Läs och lär!

Har du haft problem med kärlekslivet den senaste tiden och känner att det är dags att skaffa flickvän? Ja, då finns det ett par grejer du borde göra – och inte göra. Nedan guidar vi dig till förhållandelivet. Läs och lär.

1. Hitta en tjej eller kille du är kär i

... Som är kär i dig med. Första steget helt enkelt.

2. Var en skön lirare

Var snäll men inte för snäll, för då hamnar du i friendzone. Var lite douchig men inte en genuin douchebag, då blir du kastad och bortvald. Hitta balansen där i mellan. Vi tjejer gillar det, tro mig.

3. Spela inte spelet

Det gör att ni hamnar i ekorrhjulet och springer för fulla muggar tills nu är för trötta för att ha en relation. En av er kommer inte att palla speciellt längre, det kan vi lova dig. Skippa "ringer henne om tre dagar" eller "kan inte svara för fort, då verkar jag för på". Det är 2017 snart, då är det pondus som gäller.

4. Visa vad du vill ha

Vill du ha ett förhållande? Var ärlig och säg det. Håll inte på och snacka massa bullshit om att "du kanske inte är redo" eller "nej, vi kan ta det i din takt". Nej, då kommer tjejen leka med dig. Har ni dejtat ett tag och du känner att du faktiskt vill byta status på Facebook till "i ett förhållande"? Ja, go for it! Fråga!

Lycka till!

Vill du veta vad tjejer tycker är sjukt avtändande? Kolla in det här.

Bildkälla Instagram

Gilla Modette på Facebook!