Undersökning: Det här tycker din flickvän om att du kollar på porr

Foto: Pexels
Foto: Pexels - Foto: Foto: Pexels
Dela på Pinterest
Vi har frågat tjejer vad de egentligen tycker om att deras partner kollar på porr – här är svaren.

Vissa anser att porr är lika med otrohet och andra föredrar att kolla på porr tillsammans med sin partner. Men hur många anser egentligen att det är okej, att sin partner kollar på porr? Det har vi svaret på.

Vi har frågat tjejer i två stora grupper på Facebook – där tjejer i alla åldrar berättar vad de egentligen tycker om saken. Vi fick svar av 1 534 tjejer.

Så, vad tycker din flickvän om att du kollar på porr, egentligen? Flera säger att det inte är uppskattat, hela 61 stycken svarar att de skulle bli ledsna, men aldrig säga något till sin partner

– Jag hade inte uppskattat det. Hade känt mig ledsen och känt mig oduglig, skriver en tjej.

Och hon är inte ensam. Flera tjejer anser att porr får dem att känna sig odugliga. "Han har mig, vad ska ha med porr till" är en kommentar och "Varför ska man titta om man har flickvän" är en annan. Hela 235 stycken tycker det är helt oacceptabelt att deras partner kollar på porr.

Vissa säger också "hellre att han kollar på porr än att vara otrogen".

Men det är inte alla som tycker det är jobbigt när ens partner kollar på porr. Flera tjejer säger att de själva kollar på porr och inte har något alls emot det. Majoriteten, hela 1 067 tjejer svarar att de inte bryr sig över huvud taget.

– Jag kollar nog mer än min pojkvän. Därför bryr jag mig verkligen inte, berättar en tjej.

Men flera tjejer berättar också att de kollar på porr tillsammans med sin partner, 171 tjejer svarar att de tycker det är najs att deras parter kollar på porr.

– Vi kollar porr var för sig och ibland tillsammans. Så länge det inte går ut över vårt sexliv och gör det sämre så spelar det ingen roll, säger en tjej.


Vill du veta vad din flickvän tycker om att du är vän med ditt ex? Spana även in det här!

Gilla Modette på Facebook!