5 tecken på att kärleken i ditt förhållande håller på att dö

5 tecken på att kärleken håller på att dö ut. - Foto: Shutterstock
Dela på Pinterest
Man lever bara en gång. Se till att du befinner dig i ett förhållande som är fyllt av kärlek (inte dessa saker!)

1. Ni bråkar ofta

När man är kär förlåter man det mesta. Vissa saker som du egentligen brukar störa dig på är till och med gulligt när du är kär. Men den dagen som du och din partner börjar tjafsa över småsaker så vet du att känslorna börjat sina.

2. Du prioriterar din partner i andra hand

Att sätta sig sig själv i första rum är jätteviktigt, men när du märker att du ställer in eller alltid är fullbokad med saker som är roligare än din partner så kanske det är dags att se över relationen.

3. Du tycker inte om dig själv

Kanske har du förändrats till någon du inte känner igen. Att leva i ett förhållande utan kärlek och uppskattning kan både försämra självförtroendet och ta fram dina dåliga sidor.

4. Ni förlåter allt

Ni tar sällan tag i problem och era bråk reds aldrig ut ordentligt. Kanske för att ni båda inte är tillräckligt kära för att kämpa för ert förhållande?

5. Era mest kärleksfulla minnen hände för flera år sedan

Tänk efter nu, är det bara en slump att alla era vackra och fina stunder skedde för flera år sedan? Eller kan det vara så att ni faktiskt var kära du, men inte längre.

Relationsforskaren Gary W Lewandowski har sammanställt en lista med frågor som avslöjar om din partner är den rätta för dig. Ta reda på svaret i videon!

Mer:

4 tecken på att han bara vill ligga – berättat av killar