Blondinbellas glädje efter skilsmässan: "Alldeles för glad"

Isabella och Odd har gått skilda vägar. - Foto: Isabella Löwengrip
Dela på Pinterest
Isabella "Blondinbella" Löwengrip och Odd Spångberg har skilt sig – och nu säger Blondinbella att hon är stolt över hur hon hanterar det.

Isabella "Blondinbella" Löwengrip och Odd Spångberg gifte sig 2003 och har två små barn tillsammans. För någon vecka sedan gick paret ut offentligt och berättade att de går skilda vägar.

Skilsmässan kom inte oväntat då paret haft det tufft under en period – och nu säger Blondinbella att hon är stolt över hur hon hanterar det.

"Jag känner mig alldeles för glad och stark för vad som kanske är okej på kort tid men samtidigt är jag tacksam för att det är så", skriver hon.

Blondinbella säger att hon ringer vännerna när det känns tungt, försvinner från sociala medier när hon behöver och tar på sig klackarna och tar ett glas vin när hon vill komma bort – alltså gör allt det hon känner att hon behöver för stunden.

"Jag är stolt över mig själv hur jag hanterar separationen. Jag är snäll mot mig själv och tillåter mig det jag behöver" skriver hon.


Igår bloggade inte Blondinbella för första gången på flera år – istället hade hon picknick med barnen och njöt av det fina vädret.

"Det blev en dag utan bloggen igår. Första utan en uppdatering på flera år. Jag hade nämligen en söndag med barnen och jag ville lämna telefonen och bara vara med dom", skriver hon.

Mer:

Här är allt som har hänt mellan Blondinbella och Odd Spångberg

Det är inte konstigt om Blondinbella och Odd har kärleksproblem

Odd Spångberg raderar alla bilder – paret följer inte varann

Blondinbella berättar om tuffa perioden – stöttas av fansen

Gilla Modette på Facebook!