Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

5 saker du måste komma ihåg om du är olyckligt kär

Foto: Pexels. Foto: Foto: Pexels
Dela på Pinterest
Att vara olyckligt kär är verkligen hemskt. Men det finns några saker du måste komma ihåg när allt känns som värst.

1. Känslor kan svalna 

Trots att det känns som att du aldrig kommer komma över personen så kommer du göra det – vi lovar. Känslor kan faktiskt svalna och ibland även försvinna helt.

2. Hen kanske inte är din number one

Du kommer förmodligen träffa en ny person som du kommer bli störtförälskad i – tro inget annat.


3. Du måste ta hand om dig själv

Att vara olyckligt kär är inte roligt och vi vet att man mår skit. Men. Kom ihåg att ta hand om dig själv och gör roliga saker, tänk på annat, försök gå vidare och fokusera 100 procent på dit eget välmående.

4. Berätta för personen vad du känner

Trots att det kanske är svårt och känns som att göra bort sig totalt så borde du berätta för personen vad du känner – för tänk om personen känner detsamma? Om inte, ja då kanske personen faktiskt hjälper dig att komma över hen istället. Vilket kan kännas surt i början men kommer kännas bättre med tiden.

5. Du är inte ensam 

Flera av oss har varit olyckligt kära någon gång, du är inte ensam. Prata med en vän, skriv i en facebookgrupp där du känner dig trygg eller med dina föräldrar. Du behöver inte ta dig igenom det själv. 


5 tecken på att ditt ex är det bästa som hänt dig

7 tecken på att du inte borde ha sex med honom