6 billiga saker att göra på första dejten

Dejting, kär, par
Här är sex billiga dejter du kan ta med din partner på. - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Är du trött på den klassiska "bio och middag"-dejten? Här tipsar vi om sex billiga saker att göra på första dejten.

1. Skattjakt

Hela grejen med dejter är att lära känna varandra och det gör man bäst när man gör något roligt tillsammans. Gå på skattjakt i stan och visa din dejt dina favoritställen, var du helst fikar eller vilken park du gillar lite extra. Den stora skatten kan vara en picknick i parken!

2. Gratiskonsert

Leta upp någon gratiskonsert – musik kan aldrig bli fel! Det finns inte mycket som slår att stå i publikhavet och sjunga med. Om ni inte klickar alls är det väldigt enkelt att "tappa bort varandra" bland allt folk.

3. Museum

Det finns mängder av museum och utställningar som har fri entré – utnyttja det! Skulle du känna att ni inte klickar är det bara att gå igenom utställningarna extra snabbt.

Bildkälla: Pexels

4. Picknick

Om vädret är på er sida är picknick supermysigt och superbilligt. Det enda som krävs är en filt och lite god mat. Har du en bärbar högtalare är den perfekt att ta med – lite musik lättar alltid upp stämningen.

5. Minigolf

Spela minigolf är den perfekta grejen att göra en ljummen sommardag och den kan lätt avslutas med mjukglass vid vattnet. Mysigt!

6. Hemlagad middag

Underskatta inte denna klassiker! Med den rätta kocken och maträtten kan dejten bli hur minnesvärd som helst. Det behöver inte bli alltför dyrt heller!

Mer:

Vem ska egentligen betala på första dejten? Här är tjejers svar

5 tecken på att han börjar bli kär i dig – berättat av killar

Gilla Modette på Facebook!