Isabella Löwengrip om att börja dejta igen: "Det är trevligt"

Isabella Löwengrip
Isabella Löwengrip är en framgångsrik entreprenör. - Foto: Foto: Isabella Löwengrip
Dela på Pinterest
Isabella Löwengrip är nyskild, tvåbarnsmamma och en extremt framgångsrik entreprenör - men hur är det egentligen med dejtandet?

Det har nu gått några månader sedan Isabella "Blondinbella" Löwengrip och Odd Spångberg skilde sig. Paret har två barn tillsammans och var gifta i nästan fyra år.

Isabella bor nu själv i deras tidigare gemensamma villa i Stockholm. Hon driver flera företag och är galet framgångsrik i sin karriär.

Men, när det kommer till nya kärlekslivet är Isabella säker på sin sak. Hon vill inte gifta sig igen.

Hon skriver att hon trivs ensam och att hon uppskattar tiden med sig själv mer än tidigare. 


"Jag börjar undra om jag någonsin kommer att fungera i en samborelation igen. Visst kan jag dejta lite, det är trevligt att bli uppvaktad men det stannar där", skriver hon på bloggen.

Isabella blev intervjuad av tidningen ELLE, där hon då fick frågan om hon funderat på Tinder och om hon känner sig obekväm med att vara ensam - något Bella dissar och säger nej till. 

"Jag älskar att vara singel och bestämma själv. Dagen jag träffar någon ny som leder till något seriöst kommer det vara ett särbo-förhållande under många år, annars kan det vara. Jag menar, jag har ett jobb som uppfyller mig, jag har redan två fina ungar, jag har kapital att stå på egna ben med och framför allt har jag fantastiskt roligt varje dag!", skriver hon.

Mer:

Här är allt som hänt mellan Blondinbella och Odd Spångberg

Odd Spångberg bekräftar kärleksryktet: "Vi dejtade seriöst"

Bildkälla: Isabella Löwengrip

Gilla Modette på Facebook!