Gör ni det här? Då kommer distansförhållandet inte att hålla

Att vara i ett långdistansförhållande kan vara tufft. Vi ger er tips på hur ni ska få det att funka. - Foto: Christopher Lemercier/Unsplash
Dela på Pinterest
Det är redan svårt som det är att hålla ett långdistansförhållande vid liv. Dessa vanliga misstag kan få ditt distansförhållande att förstöras.

1. Berätta hur mycket ni saknar varandra

Visst är det viktigt att berätta att ni tänker på varandra, men saknad är en ganska jobbig känsla, speciellt över en längre period. Försök hålla er konversation så positiv som möjligt och säg istället att du längtar efter din partner.

2. Bara vara ni när ni väl umgås

Att stanna upp hela livet under den tiden ni är tillsammans är inte en bra idé. Även om det känns viktigt att bara vara ni och utnyttja er dyrbara tid så gott som möjligt så är det viktigt att försöka hålla kvar vid det normala. Annars kommer ert förhållande tillslut inte kännas på riktigt.

3. Träffas varje helg

Du måste få ägna en helg åt något annat än bara tid med din partner, så som vänner, familj, en hobby eller varför inte bara dig själv?

4. Bli sura när ni prioriterar annat än par-tid

Det är lätt att bli sur när ens partner vill göra något annat än att umgås med dig. Men försök håll tillbaka och avvakta med att bli sur. Lägg en minut åt att reflektera hur och varför din partner inte tänkte som dig där. Om du fortfarande tycker det är fel så prata med varandra och var öppensinnade.

5. Bli svartsjuka på varandra

Svartsjuka är ett gift som kan ta död på vilket förhållande som helst, släpp det om ni ska köra på distans!

Läs mer: 

Så kan du se på Snapchat om din crush inte är kär i dig

Så gör du för att ta reda på om din partner är aktiv på Tinder