Tjejer berättar: "Jag låg med en kändis – och så var det"

Foto: Pixabay - Foto: Foto: Pixabay
Dela på Pinterest
Har du undrat hur det skulle vara att gå hem med en kändis? Här är flera olika tjejers berättelser om hur det var för dem.

Vi bad tjejer skicka in sina historier om hur det var att ligga med en kändis – och här är några av svaren vi fick.

"Jag fick se en väldigt snäll och ödmjuk person"

Jag låg med en av världens mest kända DJ:s. Det var inte väntat utan vi hamnade på samma fest. Vi satt i timmar och pratade om livet och där fick jag se en väldigt snäll och ödmjuk person som var sjukt försiktig. Efter timmar av deeptalk och alkohol så fick jag en kyss vilket slutade med sängen. Det var vanligt ligg typ. Men jag var chockad över hur ödmjuk och snäll han var både före och efter, han gav ändå sitt nummer och beställde en bil till mig samt svarade på sms sen.

"Vi möttes på dansgolvet"

Jag hade chattat med en kille från ett band på Facebook kanska länge. Sen skulle de spela på i vår stad så vi möttes på dansgolvet efter deras spelning och hängde lite. Sen drog jag till deras hotell. Det var inte som förväntat haha, det var sämre. Men han var söt och det var ju rätt kul.

"Jag blir ganska irriterad, kändis eller inte – du behöver inte bete dig som ett rövhål"

Allt började en fredagskväll i Los Angeles, jag och några vänner skulle ut till en klubb som heter Warwick. Jag hade dagen innan fått höra att en av hunkarna från "Gossip Girl" var i stan och att jag missat honom dagen innan när mina vänner varit ute. Lite besviken av att inte träffat på denna man drog vi ut. Vi hade en jättetrevlig kväll och då dök han helt plötsligt upp.

Kvällen gick och det var dags för efterfest då han plötsligt bara vänder sig om och bjuder med mig och mina vänner. Vi drog vidare till ett manison uppe i Hollywood Hills och medan vi väntar på att ägaren skulle komma tar min kompis upp telefonen för att kolla Instagram, varpå han ganska otrevligt och arrogant säger till henne att hon ska sluta ta bilder på honom och att han inte har gett sin tillåtelse till att hon ska ha sin mobil uppe...

Jag blir ganska irriterad. Kändis eller inte, du behöver inte bete dig som ett rövhål. Så jag säger att jag tycker han ska komma ner på jorden och att alla inte är ute efter att ta bilder på honom. Kvällen går vidare och jag sätter mig i soffan var på han kommer och ber om ursäkt. Allt slutar med att vi hamna i säng med varandra. Han var den mest underpresterande och lataste jag någonsin har legat med.

Efter sexet frågar han om jag skulle kunna tänka mig att stanna med honom över helgen då han känt sig lite ensam och tyckte om mitt sällskap. Så jag stannade. Hela helgen var som något ur en bok, men vad jag lärde mig om denna människa var att han är väldigt osäker litar inte på någon. Nästan så man tycker lite synd om honom. 

"Efteråt skröt han om hur bra det var"

Jag har legat med en rätt stor Youtuber & Instagramprofil. Vi matchade på Tinder och han pratade om att han var så bra i sängen och att alla tjejer gillar vad han gör. När vi träffades så undrade jag nästan om han var oskuld. Han hade ingen aning om vad han gjorde, han körde två juck, tog ut den och vilade i två minuter. Så höll det på i ca 30 min tills jag "råkade" putta ut han ur sängen. Efteråt skröt han om hur bra det var och att vi måste göra de igen. Nej tack på den!

"Seriöst mitt livs värsta sex"

Haha alltså jag gick hem med en kändis och det var seriöst mitt livs VÄRSTA SEX! Vi kom hem till hotellrummet och jag var rätt packad. Vi drack och surrade, och han är verkligen ingenting jag egentligen skulle ens titta åt annars.  Vi började hångla och sådär, men sexet var verkligen inte bra. Jag fick ju göra de bästa av situationen och fejka en orgasm, vilket jag aldrig ha gjort innan. Efter den natten ringde han mig konstant! Han kom upp till Norrland på turné och ville ses... Men, hehe no way".

"Jag var så nervös och hade en riktig Star Crush" 

Okej så jag hade bokat biljetter för att se en världskänd rappare när han skulle komma Sverige. På fyllan några dagar innan satt jag med en tjejkompis och vi tyckte att de va en "underbar" idé att skicka ett DM till honom tillsammans med en bild på mig som var helt ...... Så vi skickar den och förväntar oss inget svar. 30-40 min senare får jag svar att "you better show me that on Monday.. meet me at (läs hans hotel) after my show".

VISST tänker jag då jag inte tror han menar allvar.

Vi går på hans show och en stund efter att den är slut får jag ett DM där han undrar om jag kommer förbi. Jag släpper allt och åker för han e sååå snygg! Väl inne på hotellet så var jag så nervös typ och hade en riktig Star Crush. Vi gör det vi ska göra och efteråt så frågar han mig i fall jag vill stanna kvar när nästa brud kommer och joina dem eller om jag ska hem. JAG DROG HEM!

Mer:

Här är kändisarna som tjejer helst vill ligga med – två svenskar finns i topp

Gilla Modette på Facebook!