Penny Parneviks pojkvän Douglas Murray – 5 saker du vill veta

Hockeyspelare Douglas, Douglas Murray & Penny Parnevik, barn, frieri
Douglas Murray och Penny Parnevik väntar barn. - Foto: Instagram/ pennyparnevik
Dela på Pinterest
Douglas Murray är Penny Parneviks nya kärlek och det finns en anledning till varför Penny inte berättat vem han är – förrän nu.

Penny Parnevik, 20, avslöjade tidigare att hon har en ny kärlek i sitt liv – men hon har valt att hålla han hemlig för offentligheten. Det har spekulerats mycket i vem det är och igår bekräftade Penny ryktena själv på sin Instagram. Pojkvännen är före detta hockeyproffset Douglas Murray

1. Hur var Douglas hockeykarriär?

Douglas Murray var tidigare hockeyproffs och har spelat ishockey i både Sverige och internationellt. Han har en karriär i NHL med laget San José Sharks och har även spelat för Tre kronor i VM 2008 och OS 2010.

2. Var bor Douglas Murray?

Han bor i Kalifornien med Penny Parnevik för att slippa låndistansförhållandet. Men när bebisen är beräknad kommer de alla bo hemma i Florida hos Pennys föräldrar.

3. Varför höll Penny pojkvännen hemlig?

Penny har under hösten berättat att hon har en pojkvän, men har inte gått ut med namn och bild på honom och bekräftat vem han egentligen är – förrän nu. Detta på grund av att även han är känd och för att de ville vara relativt privata med deras förhållande till en början, skriver hon på bloggen.

4. Är Douglas Murray miljonär?

Ja, pengar spelar ju ofta ingen roll när det kommer till kärlek. Men, Douglas Murray har ju en karriär inom hockeyn så självklart är vi nyfikna på vad han egentligen har slevat in för pengar. Enligt Nyheter24 har han dragit in 115 miljoner kronor under sin NHL-karriär, bara i lön. WOW.

5. Hur gammal är Pennys pojkvän, Douglas Murray?

Att Douglas Murray är lite äldre än Penny Parnevik har nog ingen undgått. Penny Parnevik är född 1997 och är 20 år, Douglas är född 1980 och är därmed 37 år gammal, vilket gör att det är en åldersskillnad på 17 år mellan paret.

Foto: Instagram/ pennyparnevik

6. Hur friade Douglas till Penny Parnevik?

Penny lyckades somna i en solstolen och vaknade upp av att Douglas ville ha hjälp att leta upp sin mobil som han hade tappat under sängen då han hade ett "business call". 

– Så jag springer över till andra sidan sängen, där han går ner på ett knä. Jag trodde att han skojade först!

Läs om allt i detaljer här.

7. När väntar Penny och Douglas barn?

Barnet är beräknat att komma i augusti 2019 och Penny blir för första gången, mamma.


Har du koll på andra kändisar som är gravida och väntar barn 2019? Ta reda på alla i videon nedan. 

Mer:

Penny Parnevik har träffat en ny kärlek

Gilla Modette på Facebook!