Hon hade trekant med sin pojkvän – och allt gick verkligen helt fel

Foto: Pexels
Foto: Pexels - Foto: Foto: Pexels
Dela på Pinterest
Hur är det egentligen att ha trekant med sin pojkvän eller flickvän? Här berättar fem tjejer om deras upplevelser – som faktiskt gick helt fel.

Att ha trekant kan vara spännande, roligt, stelt och även sjukt jobbigt – om allt går fel. Vi har tidigare skrivit om tjejer historier där de berättar om hur det är att ha trekant med sin pojkvän, men nu är det andra historier som gäller. Nämligen trekants-historier där allting går helt fel. Det är Cosmopolitan som har letat fram olika historier i Reddit-trådar, ta fram skämskudden och läs historierna nedan.

Bildkälla: shutterstock


1. "Jag lämnade rummet"

 "Jag hände med ett gäng och en kille som jag dejtade. En tjej i gruppen började stöta på mig så till slut frågade killen jag dejtade om han ville ha en trekant. Det hela slutade med att han låg med henne och fullständigt ignorerade mig. Jag lämnade rummet och jag tvivlar på att de ens märkte det. Supertråkigt", skriver en användare.

Bildkälla: shutterstock


2. "Vi gjorde slut efteråt"

"En tjejkompis frågade om vi kunde ligga, och jag ville ligga med henne med. Så jag frågade min pojkvän (vi var alla på samma fest) om vi skulle ha trekant och han sa ja. Hon var också okej med det. Vi träffades i ett rum och började hålla på. 

Min pojkvän var taggad men allt gick fel när hon fick mig att komma. Mitt under min orgasm så lämnade han rummet. Vi gjorde slut senare, han kunde inte stå ut med att jag gick så bra ihop med den andra tjejen. Han sa att han trodde han skulle tycka om det men att det bara sabbade allt", skriver en användare.

Bildkälla: shutterstock

3. "Jag fick inte göra någonting 'för bra'"

"Min kompis frågade om jag ville ha en trekant med hennes pojkvän. Jag var på eftersom hon verkligen ville det, men ju närmare vi kom själva grejen så kände jag att det var han som hade pressat henne till det. Innan vi satte igång så pratade hon med mig och drog igenom alla grundregler vi skulle ha. Hon började med 'gå inte ner på honom, för jag gillar inte att ge oralsex', och sen listade hon flera andra grejer jag inte fick göra.

Hon avslutade med att säga 'gör bara ingenting för bra. Jag vill inte att han ska börja tänka att det finns bättre sex än det vi har och att han börjar leta efter någon annan'. Hon sa även att vi skulle ha kodord som hon kunde använda om hon ville att jag skulle sluta göra något. Under själva trekanten så puttade hon iväg honom så fort jag kom nära. Han fick inte göra någonting med mig", skriver en annan.

Bildkälla: shutterstock


4. "Hon gick och kollade efter mat i kylskåpet"

"Det slutade med att jag höll i tjejens ena ben när hon särade på benen och han låg med henne. Hennes ben skakade helt galet mycket. Hon lutade sig över mig och sa "Jag känner typ ingenting, det är bara sjukt svårt att ha mitt ben i den här positionen". Jag tror inte han hörde vad hon sa då vi hade hög musik. När vi skulle byta position och han skulle ha sex med mig så gick hon upp till köket och tittade om det fanns mat i kylen", skriver en

Bildkälla: shutterstock


5. "Hon attackerade sin pojkvän"

"Hon låg på kanten av sängen och benen särade, och jag var på alla fyra på golvet med huvudet mellan hennes ben. Då började jag känna hennes pojkvän glida in i mig bakifrån. Två sekunder senare så lutar hon sig över mig och attackerar honom. Tydligen så var det inte okej att han skulle ligga med mig. Jag träffade aldrig det paret igen", skriver en användare.


Mer:

Tjejer berättar: Så här var det att ha trekant med min pojkvän

Gilla Modette på Facebook!