Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Därför borde du dejta någon på söndag – om du är singel

Dela på Pinterest
Ett nytt år innebär nystart för många, vilket i många fall betyder att försöka hitta kärleken. Det finns en speciell dag då du som singel borde ge dig ut och dejta på nätet – och det är riktigt snart!

Är du singel och längtar efter kärleken? Då borde du ge dig ut i dejtingdjungeln i helgen. För på lördag, 7 januari, är det nämligen dagen då flest människor bestämmer sig för att börja dejta på nätet.

– Det nya året är för många människor förenat med en nystart, och det återspeglas även i svenska singlars jakt på kärleken, säger Linnéa Rinäs, nordisk marknadschef på Match.com i ett pressmeddelande.

Match.com är en nätdejtingsida där antalet registreringarna ökar med nästan 100 procent den första söndagen i januari, alltså nu på söndag.

– Vi vet att över hälften av alla svenska singlar söker en långvarig relation och vi ser en tydlig uppgång i aktivitet under januari månad – framförallt under den första helgen, säger Linnéa.

Så, är du sugen på lite romantik i vardagen? Ge dig ut på nätet och börja dejta på söndag, för då lär det finnas många singelfiskar i vattnet.

Foto: Shutterstock

Mer:

21 saker du borde du ha på din bucket list 2018 – om du är singel

Gilla Modette på Facebook!