Därför borde du dejta någon på söndag – om du är singel

- Foto: Shutterstock
Dela på Pinterest
Ett nytt år innebär nystart för många, vilket i många fall betyder att försöka hitta kärleken. Det finns en speciell dag då du som singel borde ge dig ut och dejta på nätet – och det är riktigt snart!

Är du singel och längtar efter kärleken? Då borde du ge dig ut i dejtingdjungeln i helgen. För på lördag, 7 januari, är det nämligen dagen då flest människor bestämmer sig för att börja dejta på nätet.

– Det nya året är för många människor förenat med en nystart, och det återspeglas även i svenska singlars jakt på kärleken, säger Linnéa Rinäs, nordisk marknadschef på Match.com i ett pressmeddelande.

Match.com är en nätdejtingsida där antalet registreringarna ökar med nästan 100 procent den första söndagen i januari, alltså nu på söndag.

– Vi vet att över hälften av alla svenska singlar söker en långvarig relation och vi ser en tydlig uppgång i aktivitet under januari månad – framförallt under den första helgen, säger Linnéa.

Så, är du sugen på lite romantik i vardagen? Ge dig ut på nätet och börja dejta på söndag, för då lär det finnas många singelfiskar i vattnet.

Foto: Shutterstock

Mer:

21 saker du borde du ha på din bucket list 2018 – om du är singel

Gilla Modette på Facebook!