Så får du tillbaka någon som du känner att du börjar tappa greppet om

- Foto: Foto: Shutterstock
Dela på Pinterest
Ibland får man känslan av att den man gillar håller på att glida ifrån dig emot din vilja. Då är det lätt att bli helt knäpp och ta till alla möjliga metoder för att få den att stanna när det egentligen faktiskt bara finns en sak att göra.

När den du tycker om glider ifrån dig så kan det kännas som den tyngsta känslan i världen. Du vill kanske be på dina bara knän om att få den tillbaka, komma på en sneaky plan som gör att den manipuleras till att tycka om dig igen eller ta till egentligen vad som helst bara för att få tillbaka den.

Men hjälper det verkligen?

När man är hjärtekrossad och desperat så blir man oftast inte den bästa versionen av sig själv, snarare tvärt om. Man tar till vad som helst och det är lätt att tappa bort sig själv istället för att inse.

Det enda du inte kan styra över är någon annans känslor.

Det enda du egentligen kan göra är att bli ditt bästa jag. Skaffa en ny frisyr och få dig själv att känna dig som den snyggaste personen på jorden och lyfta alla dina fina egenskaper lite extra och försök hitta tillbaka till dig själv.

Om det inte är tillräckligt för att vinna din kärlek tillbaka så kanske ni inte är menade för varandra. Men det är absolut det bästa du kan göra. Att hitta tillbaka till den bästa versionen av dig själv är en av få saker som kan få den du tycker om att också hitta tillbaka till den du är.

Se fem knep på hur du blir den bästa versionen av dig själv i spelaren ovan.

Mer:

5 tecken på att du borde göra slut – trots att du älskar din partner

Gilla Modette på Facebook!