Den här aktiviteten vill tjejer helst ha på sin bucket list

Bucket list för tjejer
Vad har tjejer på sin Bucket list? Foto: Pexels.com - Foto: Foto: Pexels.com
Dela på Pinterest
De flesta av oss har satt upp en bucket list med saker man vi vill göra här i livet. Äventyr, resor eller andra livsmål – och vissa aktiviteter är mer populära än andra.

Varje år är det många som sätter sig ner och skriver upp en bucket list. Det är lite som att skriva en motiverande önskelista för att påminnas om saker du ser fram emot och vill genomföra.

Enligt en ny Sifo-undersökning som hårvårdsmärket Aussi presenterar så intervjuades 1060 kvinnor i åldern 20-39 år, och endast fyra procent av dem upplever att de lever livet fullt ut.

Åtta av tio, av de kvinnor som deltagit i undersökningen säger att de inte lever ett äventyrligt liv, samtidigt som nästan 60 procent av dem önskar att deras liv vore fyllt med mer äventyrliga aktiviteter.

Och vad är då bättre än att sätta sig och göra en bucket list med allt man vill uppleva?!

Därför har de samlat en lista över de aktiviteter som tjejerna helst ville sätta på sin bucket list, och den aktivitet som allra flest ville ha med på sin lista var inte det första vi skulle gissat på.

Den tredje mest populära saken tjejer ville sätta upp på sin bucket list var att gå på en äventyrlig vandringstur. På plats nummer två så hamnar den klassiska, men härliga roadtripen.

Roadtrip på första plats hos tjejer. Foto: Shutterstock

På allra första plats, alltså den aktivitet som tjejer allra helst vill sätta på sin bucket list, är att bada i en isländsk geyser. Otippat kanske, men ändå så nice?!

Mer:

 50 saker tjejer borde ha på sin "bucket list"