7 tjejer avslöjar sina raggningsknep – som funkar varje gång!

Raggningsknep
Raggningsknep som alltid funkar. - Foto: Shutterstock
Dela på Pinterest
Glöm alla repliker om kex och smulor som du hört tidigare. Här är de mest otippade raggningsknepen som funkat för dessa tjejer VARJE gång!

1. Bjud på shots

"Alltså back in the days när jag var singel brukade jag köpa två shots och bad bartendern ge dem till killen jag spanat in och peka på mig, om det va en rund bar så man såg han mitt emot. Annars gå fram med två shots och säga att han måste shotta med mig. Då blir de paffa och precis som vi kan känna oss "skyldiga" att va trevliga mot dem som bjuder, haha", säger en tjej.

2. Le mycket och se glad ut

"Mitt knep som kanske inte är ett knep är att le mycket och se jävligt glad ut. Speciellt om det typ är på något dansgolv. Tänker att killen vill gå fram till den där tjejen som ser ut att ha så jävla roligt. Gärna kombinerat med lite ögonkontakt", säger en annan.

3. Bär en hatt

"Hatten funka seriöst ALLTID! Alla ville låna hatten, kommentera den och se vem som gömde sig under", säger en annan.

Foto: Unsplash

4. Kom ihåg ditt raggs namn

"Jag brukar se till att använda personens namn när jag tilltalar, läste någon gång när jag var typ 13 år att hjärnan gör en positiv koppling till personer som säger ens namn eftersom att människor är dumma och självgoda varelser. Och jag tycker att det har funkat", säger en annan.

5. Säg att du gillar skräckfilmer

"En sak som alltid funkar är att säga att man älskar skräckfilmer, så pratar man om det så kan man komma in på att man borde gå hem och se en ihop"

Foto: Unsplash

6. Dra på dialekten och spela imponerad

"Jag och min kompis insåg att vi ville få samma uppmärksamhet som när vi just hade flyttat till Stockholm för två år sen. Så vi drog på norrländskan lite extra en kväll och sa att vi var på besök från Umeå och att det var första gången vi var ute på en viss nattklubb. Killen vi snacka med tänkte att vi var två nykomlingar han kunde impa på. Min tjejkompis fick hela tre snyggingar efter sig", säger en av tjejerna.

7. Behåll den obehagliga ögonkontakten

"Våga ha ögonkontakt. Länge! Sen kan man se tydligt om någon är singel eller inte om de tittar upp från dansgolvet eller om de fokuserar på hela sällskapet och bara dansar", säger en tjej.


Är du singel och vill ge dig ut i dejtingdjungeln, eller bara få lite bekräftelse och uppvaktning av någon som du själv är för osäker för att ta kontakt med? Då borde du göra det här i videon.