Så här firade svenska kändisarna alla hjärtans dag

Dela på Pinterest
Isabella Löwengrip fick en stor bukett rosor, Marie Serneholt åt lyxig middag och Zara Larsson njuter på en strand i Sri Lanka. Så här spenderade svenska kändisarna alla hjärtans dag.

1. Marie Serneholt


Marie åt en romantisk middag med sin relativt nya kärlek, Fredric Palmqvist. Paret åt på den lyxiga restaurangen Frantzén i Stockholm, och självklart fick hon en rejäl blombukett med röda rosor. 

2. Bianca Ingrosso

Bianca befinner sig just nu i London, där pojkvännen Phillipe bor. På Instagram och bloggen skrev hon en kärleksförklaring till pojkvännen. 

3. Alexandra Nilsson


Alexandra "Kissie" Nilsson skriver på bloggen att hon och pojkvännen Andreas åt en mysig frukost tillsammans och att hon gav honom underkläder i present. Kissie fick 12 röda rosor av sin Andreas och på Instagram skriver även Alexandra en härlig kärleksförklaring.

4. Isabella Löwengrip

Isabella Löwengrip dejtar just nu kille som uppvaktade henne rejält på alla hjärtans dag. Hon skriver på bloggen att hon fick den största buketten rosor hon någonsin fått, och att hon blev utbjuden till Matbaren för lunch. I helgen ska paret även åka till Köpenhamn tillsammans. På kvällen blev det en alla hjärtans dag-middag med sina två barn för Isabella.

5. Angelica Blick


Angelica skrev ett fint inlägg på sin blogg och postade även en kärleksförklaring på Instagram. Under kvällen drack hon drinkar och åt middag med vänner och pojkvännen på Oaxen Slip i Stockholm.

6. Janni Delér

Janni Delér fick spendera sin alla hjärtans dag utan sin kärlek. Pojkvännen Jon, som gick ner på knä och friade för ett tag sedan, är iväg och åker skidor. Men Janni passade på att ge en kärleksförklaring på Instagram. 

7. Zara Larsson 

Zara Larsson postade ett alla hjärtans dag-kort på Instagram, en post som redan fått över 200 000 likes. Hon och pojkvännen Brian Whittaker är på semester i Sri Lanka. 

8. Peg Parnevik 

Peg kom hem till rosor och en hjärtformad ballong, alltså en alla hjärtans dag-present från pojkvännen Filip Kaspersen. På Instagram visar Filip upp att han tog flyget för att träffa sin valentine, och Peg postade en bild på Instagram där hon förklarar sin kärlek.

Mer:

Vill du smygtitta på någons instastory utan att personen ser det? Spana in det här!

Gilla Modette på Facebook!