Sex meningar som kommer få din partner att älska dig för alltid

- Foto: Foto: Pexels
Dela på Pinterest
Kärlek kan faktiskt vara för alltid, men det krävs att ni håller lågan vid liv. Om du säger några av de här meningarna till din partner varje dag så kommer er kärlek växa sig starkare för varje dag.

"Jag älskar dig"

Säg det i verkligheten, flera gånger per dag. Skriv det sms, mail, över telefon så mycket du bara kan. Det är trots allt världens finaste ord och din partner förtjänar att få höra det.

"Hur har din dag varit?"

Ta er tid att kommunicera med varandra. Se till att ni pratar med varandra och får en daglig kvalitetstid. Käka middag vid matbordet istället framför en serie och umgås!

"Vad snygg du är idag"

Ge varandra komplimanger. Beröm hens nya frisyr, säg att jeansen sitter snyggt eller något annat specifikt som får din partner att känna sig vacker, snygg eller sådär extra bejbig.

"Jag ser fram emot att göra 'det här' med dig"

Kanske har ni planerat in en resa, lagt upp ett stort mål som ni sparar inför eller kanske bara planerat in mysigt fredag framför tvn. Skapa en längtan och framtidsvisioner ihop med din partner. Det kommer göra att ni båda känner att ni kommer framåt i er relation.

"Du är så grym på ditt jobb"

Att få känna sig bekräftad av sin partner inom saker som egentligen inte är relaterade till ens relation är jätteviktigt. Stötta varandras karriärval och få din älskling att kämpa för något som är självförverkligande för den. Då utvecklas ni ihop istället för att begränsa varandra och stå still i ert liv.

"Ha så kul ikväll och hälsa polarna"

Släpp taget om din partner och ge den andrum och tid att få spendera med bara sina polare. Att få behålla en del av sitt liv utan ens partner är jätteviktigt. Givetvis ska man kunna umgås allihop men att få spendera tid i sär och göra saker på varsitt håll är viktigt för en lång och hållbar relation.

Mer:

5 sexiga sätt att överraska sin partner på en helt vanlig torsdag

Så gör du för att få fontänorgasm på egen hand – steg för steg