Pizza, metallic och jumpsuits – här är bröllopstrenderna 2018

- Foto: Foto: Pexels
Dela på Pinterest
Årets hetaste bröllopstrender är här och i år byter vi ut buskiga buketter mot enkla blommor och en lyxig trerätters blir något helt annat.

Förra året var det grönt, mycket växter och lantlig stil som trendade inom bröllopsvärlden. Men i år är det lite annorlunda. Vi ser trender både inom kläder, maten och accessoarer. Det är Cosmopolitan som har listat ner vad som trendar på Pinterest just nu. 

1. Capes 

I år byter vi ut slöjor mot capes. Det har varit goals med cape enda sedan vi såg Beyoncés syster, Solange, gifta sig i en 2014. Men i år blir det trendigt på riktigt och vi kommer nog få se en hel del brudar med långt släp i år.

2. Jumpsuits

Det här är en trend som är här för att stanna. Tänk er själva att kunna dansa och slippa oroa sig över att halka på klänningen. Extra plus är att det är galet snyggt, såklart! 

3. Hög krage

I år kommer choker-trenden till bröllopsvärlden. Även andra höga kragar kommer vara trendigt och flera brudar komma lägga v-ringade klänningar åt sidan. 

4. Halsband bakom

Klänningar med öppen rygg är vanligt inom brudkollektioner, i år blir en detalj till klänningen extra trendig. Det handlar om halsband som går ner över ryggen.

5. Slipsfri

Flera verkar gilla den mer avslappnade stilen när det kommer till bröllop. Något som är trendigt just nu är nämligen en slips- och flugfri look. Hängslen däremot, riktigt trendigt! 

6. Metallic-cake

Flera har pinnat den här tårtan på Pinterest och även flera andra tårtor med just metallicdetaljer. Så vill du ha en trendig tårta på bröllopet är det metallic som gäller! 

7. Pizza

Enkel look och enkel mat är hett 2018. Flera vill byta ut lyxig trerätters mot pizza i olika former. Gott!

Foto: Pexels

 8. Ensam blomma

Enkel look, enkel mat och även enkel blombukett. Förra året var det urtrendigt med växter, mycket grönt och stor buskig bukett. Men i år det är en enkel blomma, gärna bara en, som gäller! 

Gilla Modette på Facebook!