Det här är den värsta egenskapen en partner kan ha – enligt killar

- Foto: Foto: Pexels
Dela på Pinterest
Vi frågade killar om vilken egenskap som är den absolut värsta hos en partner och vi fick helt ärliga svar.

Lathet

– Det värsta jag vet är när det inte finns något go i min partner. När hon liksom inte vill göra någonting utan man lätt fastnar hemma och ser på tv istället för att gå ut och göra roliga saker, berättar en av killarna.

Tjatighet

– Jag gillar inte tjatiga personer. Typ om att jag inte får vara med mina vänner, eller allmänt tjat om att jag inte får eller borde göra något, säger en annan.

Svartsjuka

– Jag gillar inte när min tjej är svartsjuk. Det ger mig en bild av att hon egentligen inte litar på mig, säger en kille.

Foto: Pexels

Snålhet

– Jag gillar inte när den jag dejtar tar för givet att jag ska betala utan att erbjuda sig själv. En gång körde jag och min dejt en 'bar-runda' och jag betalade varje gång utan att hon ens erbjöd sig. Jag var helt chockad. Så jag testade henne några gånger och det blev löjligt pinsamt. Hade aldrig kunnat bli tillsammans med en sån person, säger en kille.

Att inte få ha ett eget liv

– Det är jobbigt att ha en partner som man måste inkludera i exakt allt. En del av mitt liv vill jag ju behålla för mig själv, som att hänga med mina polare och träna typ, säger en kille.

Se vilken egenskap som tjejer avskyr hos en partner här:

[removed][removed]

Mer:

7 typiska inredningsdetaljer som killar älskar – men tjejer hatar

7 typiska inredningsdetaljer som tjejer älskar – men killar hatar