Polis, hunk och sökande – David Möller är årets Bachelor 2018

- Foto: Foto: Pexels
Dela på Pinterest
Förra säsongen av Bachelor var det Niclas Lij som sökte efter kärleken. Nu är en ny säsong på gång och i år är det polisen David Möller, 32, som letar efter sitt livs kärlek. Är det dig han letar efter?

Förra säsongen av Bachelor var det ungkarlen Niclas Lij som letade efter kärleken. Den sista rosen gick till Johanna – men tyvärr höll inte kärleken

Nu är en ny säsong av Bachelor på gång och en ny singelkille letar efter sin drömtjej. Programmet går ut på att flera singlar tävlar om att vinna årets Bachelors hjärta. Varje vecka hålls en rosceremoni där tjejerna som blir utan ros får åka hem.

Den här gången är det 32-åriga David Möller från Göteborg som ska dela ut rosen och just nu söker programmet efter tjejer som vill delta i tävlingen.

Bildkälla: TV4

David säger själv att han är kärleksfull och öppen, tycker om ett fartfyllt liv, att resa och umgås med vänner. Han växte upp med både kriminalitet och droger kring sig, men livet fick en ljus vändning när han gjorde lumpen.

Bildkälla: TV4

David utbildade sig sedan till polis, som han idag har arbetat med i åtta år. Nu letar han efter kärleken och vill även bilda familj med sin framtida tjej.

Bildkälla: TV4

– Jag är ute efter att träffa kvinnan i mitt liv för det är just det som saknas. Någon att vara lycklig tillsammans med och dela vardagen med, jag har aldrig varit en ensamseglare utan trivs bäst i tvåsamhet. Om man ska fånga mitt hjärta ska man le mycket och kunna släppa lös det man har inom sig och vara öppen, det är viktigt för mig. Det känns som en otrolig chans att få vara årets Bachelor, vilket äventyr det kommer bli, säger David Möller till TV4.

Bildkälla: TV4

Programmet sänds på Sjuan och just nu kan du som söka till programmet. Så, vill du dejta polisen David? Sök här

Se videon på David nedan.

Mer:

Därför är inte Niclas och Johanna tillsammans efter Bachelor

Gilla Modette på Facebook!