5 saker du gör som kommer få din partner att tro att du är otrogen

- Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Kanske är du helt oskyldig, eller så ligger det något i din partners misstankar. Men om du gör något av det här så lär det poppa upp ett och ett annat frågetecken i din partners huvud.

1. Du döljer dig från Snapchatkartan

Det är absolut inget fel i att göra det. Liiite privacy måste man ju få i det här ständigt uppkopplade samhället. Men om du aldrig vill svara på var du faktiskt befinner dig så kan din partner nog undra vad du egentligen håller på med.

2. Du har mobilen inställd på "Notiser"

På mobilen finns det en funktion där du kan dölja förhandsvisningen av vad exempelvis meddelanden innehåller och vem det är ifrån. Samma sak går att göra på Snapchat och Instagram. Istället för att namnet på den du snapar med dyker upp så står det bara "notiser". Det kan vara fördelaktigt om du har en gruppchatt som går loco på möten eller om ni ofta diskuterar hemlisar. Men det kan tolkas som lite suspekt också.

3. Du bjuder aldrig med din partner på fest

Att få ha ensamtid med polarna är a och o. Men att hålla isär vänner och kärleken för mycket kan få vem som helst att undra varför man inte får bli introducerad för polarna?

4. Du "ska bara fixa en sak" innan din partner får låna din mobil för att visa en sak

Vad du än gör under den minuten kommer få din partner att börja odla ett frågetecken i huvudet.

5. När du väl sträcker fram mobilen har du redan gått in på Googles startsida

Du kanske bara vill vara snäll och underlätta för din bae att hitta mellan apparna. Men det är inte helt orimligt att din partner lägger en tanke på vad du inte ville att den skulle hitta mellan apparna.

Se tecken på att din partner varit otrogen för ut och kommer vara det igen här:

Mer:

8 sätt din partner kan vara otrogen på – utan att det märks

Jo, du kan vara otrogen utan att röra någon annan