Ida Warg och Alexander Pärleros ska bli föräldrar

- Foto: Instagram/idawarg
Dela på Pinterest
Träningsprofilen och influencern Ida Warg och pojkvännen Alexander Pärleros väntar barn, berättar de idag på sina sociala medier. Paret förlovade sig tidigare i år och ska gifta sig om två veckor.

Det var i januari som poddprofilen Alexander Pärleros gick ner på knä och friade till sin flickvän Ida Warg. Han friade när paret var i Thailand och klippet gjorde succé på Youtube.

Sedan dess har paret berättat att de ska gifta sig redan i mars, men anledningen till varför bröllopet kommer så snabbt har vi inte fått veta. 

Men nu har vi kanske fått anledningen till varför – för idag avslöjar paret att Ida Warg är gravid, något hon var redan när Alexander gick ner på knä tidigare i januari.

Foto: Instagram/idawarg

Instagram skriver Alexander Pärleros att det känns overkligt och att han ska bli världens bästa pappa.

"Jag ska bli pappa, Woow. Känns overkligt! Också med tanke att jag inte hade en egen och saknat en fadersgestalt", skriver han. 

Foto: Instagram/idawarg

Även Ida Warg skriver på Instagram att det känns overkligt.

"Känns overkligt att jag skriver det här men jag och Alexander Pärleros ska bli föräldrar i år", skriver hon.

Foto: Instagram/idawarg

Ida Warg har även släppt Youtubefilmen "Till mitt älskade barn" där hon berättar om rädslan att något ska hända barnet, och hur dåligt hon mådde fram till vecka 13.

"Dagen jag fick reda på att du låg i min mage var den lyckligaste dagen i mitt liv. Tiden fram till vecka 13 var den värsta tiden i mitt liv", säger hon i filmen.

Paret har även släppt en ny podcast "Sånt är livet, Alex & Ida", där paret berättar om graviditeten hittills. 

Grattis till er, Ida och Alexander! 

Gilla Modette på Facebook!