Så lätt kan du avslöja att någon är kär i dig – utifrån er chatt

tips på att någon är intresserad
Tecken på att hen är intresserad utifrån chatten. - Foto: shutterstock
Dela på Pinterest
Det finns tecken och så finns det tecken. Om det plingar till i telefonen och något av det här dyker upp så är avsändaren garanterat intresserad av dig.

1. Det finns alltid något att fråga

Om var och vartannat sms innehåller ett frågetecken och er konversation alltid tycks flyta på så finns det uppenbarligen ett intresse där.

2. Hen drar upp saker ni pratat om förut

Följer ni alltid upp på hur saker gått under dagen eller kanske till och med börjar slänga med internskämt? Då vet du...

3. Hen ber om mer

Det här gäller på vilken plattform ni än har kontakt på. Om hen vill lägga till dig på Facebook, Snapchat, Instagram eller be om ditt nummer så räcker det inte med att höras på bara den plattformen ni befinner er på nu. Uppenbarligen söker hen efter mer kontakt och vill lära känna dig bättre.

4. Hen skickar roliga videor/gifs/bilder

Om en bild på en söt katt får hen att tänka på dig så är det ett riktigt starkt tecken på att känslor är inblandade. Även roliga gifs, bilder eller videor och saker som hen vill dela med sig av till dig är ett gott tecken.

5. Hen härmar dig med antal emojis

Det kanske låter töntigt men det här är något du kan testa om du är nyfiken på om någon tycker om dig. Om du brukar skicka en glad gubbe, testa skicka två, eller släng in ett hjärta om du vågar. Du kanske behöver köra några sånna på raken men om den du chattar med börjar ta efter så är hen antagligen kär, eller åtminstone påväg att bli kär i dig.Se fler tecken på att någon är kär i dig här: 

Mer:

Fem tecken på att han börjar bli kär i dig – berättat av killar

Sju solklara tecken på att någon är hemligt kär i dig