Här öppnar kärleksakuten – för dig som vill ha hjälp med dejtandet

- Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
I Stockholm öppnas nu en popup-kärleksakut för att hjälpa singlar i dejtingdjungeln. Akutmottagningen hjälper dig att ta reda på vem din typ egentligen är och letar fram en perfekt match till just dig.

Är du singel och är på jakt efter ditt livs kärlek? Är du också lite osäker på vem som är "din typ"? Då kommer nu räddaren i nödan till just dig.

Dejtingsidan Match har precis lanserat "Lara", en digital dejtingcoach som hjälper användarna att hitta din perfekta match. Genom att svara på frågor, ställa frågor och analysera din profil så tar Lara alltså fram ett gäng förslag på perfekta matchningar åt just dig. 

– Det finns en kollektiv tro på att kärlek och relationer börjar med tur. Den romantiska populärkulturen får oss att tro på fraser som ”plötsligt stod han bara där” eller ”det var ödet att vi var på samma ställe den kvällen”, och jag tror att vi gör oss själva en otjänst genom att tänka så. De flesta relationer bygger på att båda parter vet vad de verkligen letar efter. Och det är inte alltid lätt att veta! Med hjälp av mig och Lara kan man ta reda på det, säger Sara Hermansson, relationscoach, i ett pressemeddelande.

Men om du är lite skeptisk till digital relationscoachning så öppnar nu Match också en popup-kärleksakut.

Bildkälla: Match

Det alltså en fysisk "akutmottagning" där singlar kan komma och få prata med en relationscoach som en gång för alla hjälper dig med att reda ut vad du egentligen söker hos en partner.

På mottagningen får du träffa relationcoachen Sara Hermansson, som hjälper dig genom dejtingdjungeln. En session tar ungefär 45 minuter och akutmottagningen kommer hålla öppet under 6 april och 7 april.

Bildkälla: Match

Kärleksakuten ligger vid Rådmansgatan i Stockholm och du måste boka en tid innan, något du gör genom att ringa telefonnumret 0709 24 87 19. 

Så, vill du hjälpa en singelvän i nöd eller vill du få hjälp med att hitta kärleken? Då kanske du ska bege dig till Stockholm och boka en tid!

Mer:

6 saker ditt ex ser att du gör och tolkar som att du fortfarande är kär

Gilla Modette på Facebook!