Här är de svenska namnen som singlar gillar allra mest

- Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
En undersökning gjord av dejtingappen Happn visar vilka namn som de svenska singlarna gillar allra mest både på tjejer och killar. Så om du heter det här lär du garanterat bli populär bland singlarna där ute!

Kan ditt namn vara avgörande för hur många likes och matchningar du får på dejtingappar? En ny undersökning från dejtingappen Happn visar att vissa svenska namn är mer populära än andra. Så heter du något av de namnen ligger du bra till hos svenska singlar!

De två mest populära namnen är Anna och Johan, det grundar sig på de förnamn och profiler som fått flest antal gilla-markeringar i appen.

På listan över populära tjejnamn hamnar även Emma, Sara och Malin. Bland killnamn så toppar Fredrik, Erik och Andreas listorna.

– Våra namn sänder ofta ut signaler om oss. Troligtvis eftersom vi alla bär på associationer kopplade till olika namn. Det är dock viktigt att komma ihåg att det är en kombination av en rad faktorer som avgör om vi blir intresserade av någon. Med andra ord finns ingen anledning att misströsta om just ditt namn inte finns med på topplistan, säger Claire Certain, Head of Trends på Happn i ett pressmeddelande.

Det är svårt att byta namn för att öka dina chanser till att hitta kärleken. Men det finns några andra knep du kan ta till om ditt namn inte finns med på listan.

Att ha fem porträtt- och helkroppsbilder på din profil ska vara en fördel för att singlar ska få upp intresset för dig. Varav den första gärna ska visa ansiktet tydligt.

Mer:

6 saker ditt ex ser att du gör och tolkar som att du fortfarande är kär