4 lögner du får dra för din partner – som är helt okej

Ett par sitter på en soffa och bråkar. Killen sitter till vänster och håller sig för öronen och tjejen sitter till höger och håller armarna i kors.
Lögner som är okej att dra för sin partner. - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Att ljuga för sin partner är såklart inte bra, men det finns vissa lögner som är helt okej att dra – utan att din partner ska behöva bli sur eller ledsen.

1. Du får ljuga när ni sextar

Är ni inne i ett mode där ni sextar varandra och har kommit i stämning, då är det faktiskt okej att ljuga om vad du har på dig eller vad du gör. Det är okej att säga att du har någon sexig outfit och ligger i sängen fastän du egentligen ligger i soffan med din gamla pyjamas. 


2. Du får undanhålla saker du skäms över i början av förhållandet

Ja, det är faktiskt okej att inte berätta ALLT för din partner till en början, eller någonsin. Vissa saker kan du vänta lite med, utan att ha dåligt samvete. 

3. Du får dra vita lögner som får din partner att må bättre i stunden

Om din partner har en klädkris och är stressad så är det helt okej att säga "den där skjortan är jättefin!" trots att du egentligen kanske inte tycker det. 

4. Du får säga att du blev glad över presenten – fast du egentligen inte blev det

Har du fått en julklapp eller present som du inte riktigt gillar? Då är det okej att ljuga och säga att du älskar den, ändå. Det skadar ingen och du slipper ge din partner dåligt samvete. Win! 

Mer:

6 saker alla gör med sin partner varje dag – om det är evig kärlek

Gilla Modette på Facebook!