Hitta rätt i djungeln: Här är sexleksakerna du borde satsa på

- Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Vi bad några tjejer testa sexleksaker och ge sina ärliga åsikter. Vilka sexleksaker borde man egentligen satsa på, och vilka är ovärda priset?

1. Vibrator/dildo


Bildkälla: passionofsweden.se

Det här är en kraftfull vibrator, formad som en dildo, som ska vara designad för att stimulera g-punkten. Drivs med AAA-batterier och kostar 799 kronor. Här hittar ni den.

Betyg 1: Den här är perfekt för dig som vill ha en diskret dildo som gör jobbet, men inte sticker ut speciellt mycket. Den är mjuk och lätthanterlig, och det finns flera olika program att välja mellan. När det gäller dildos så är den här favoriten! 

Betyg 2: Jag gillade att den var enkel att använda både själv och tillsammans med min partner. Sen ett stort plus för designen då den inte såg så "grov ut" om den skulle råka ligga framme om man har gäster på besök.

2. Vibrator 

Bildkälla: sinful.se

Ett uppladdningsbart vibratorägg som gör att någon annan kan ha kontrollen över din njutning. Går att experimentera tillsammans med sin partner men även på egen hand. Kostar 499 kronor och ni hittar den här.

Betyg 1: En vibrator slår aldrig fel. Det här smidiga ägget går att använda både som par och som singel, och går att använda på flera olika sätt. Du slipper ändra styrka eller program genom att plocka upp den och testa dig fram, utan kan använda en trådlös kontroll – perfekt! Plus är även att den är relativt ljudlös. 

Betyg 2: Jag gillade tanken av denna då den är liten och behändig. Men jag tyckte att vibrationerna var lite för starka för min smak.

3. Rabbit vibrator 

Bildkälla: Sinful.se

En rabbit-vibrator är populärt i världen av sexleksaker. Den blev populär efter TV-serien "Sex and The City" och ska vara perfekt för dig som vill uppnå en rejäl orgasm. Den kostar 429 kronor och ni hittar den här.  

Betyg 1: Jag förstår inte riktigt de roterande kulorna, men utöver det så gör den såklart jobbet. Med hjälp av de så kallade "kaninöronen" så stiumulerar den klitoris på ett härligt sätt. Skulle tipsa denna till singeltjejen! 

Betyg 2: Jag älskade den här uppdaterade klassikern. Designen kändes uppdaterad sen orginalet och ett STORT plus för att den fokuserar på klitoris.

4. En låda för nybörjare


Bildkälla: Sinful.se

Den här lådan innehåller allt du behöver som nybörjare i världen av sexleksaker. Den innehåller glidmedel, vibrator, knipkulor, analplugg och en dildo. Kostar endast 379 kronor och här hittar ni den.

Betyg 1: Den här lådan skulle jag köpa alla dagar i veckan! Priset är otroligt lågt om man jämför med annat och den innehåller allt man tänkt att "man vill testa". Vibratorn här är magisk, helt klart min favorit! 

Betyg 2: Alla saker i lådan gör sitt jobb utan krångel. Den här lådan kommer ja ge bort till alla mina tjejkompisar som inte är så beresta i världen av alla sexleksaker. Så bra grej!

5. Låda med romantik Bildkälla: Sinful.se

Den här lådan innehåller allt du behöver för den där romantiska (och sexiga) helgen med din babe. Den innehåller ögonbindel, fjädervippa, massageljus, glidmedel, handjob-sleev, en vibrator och en penisring. Den kostar 379 kronor och ni hittar den här

Betyg 1: Jag tycker den här är lådan är mysig, och precis som den förra är den prisvärd. Sexlivet blir både romantiskt, mystiskt och härligt. Att ha ögonbindel och fjädervippen när man vill slappna av är en life saver! Sedan förstår jag inte riktigt glidmedel med smak på? Det kan gå bort för min del. 

Betyg 2: Den här lådan var väl uppskattad hos min partner då den innehöll saker för både honom och henne. En jätterolig grej att testa med sin partner en helg – precis som boxen heter.

Mer:

5 enkla vanor par med bra sexliv har

Gilla Modette på Facebook!