Så raggar du upp någon på krogen – utan töntiga raggningsrepliker

- Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Vill du lära dig att flirta lite bättre och att ragga upp någon på krogen, utan stela raggningsrepliker och dejter? Här är några knep du bara måste testa i sommar.

1. Ha ögonkontakt

Har du spanat in en snygging på utestället så är det bara att börja jaga ögonkontakten. På dansgolvet, i baren, i toalettkön eller varför inte ute i rökrutan? Hitta ögonkontakten, le lite samtidigt och titta sedan bort igen. Det finns en hårfin gräns här mellan att bli läskig och flirtig – så håll inte kvar ögonkontakten för länge! Till slut kommer personen förmodligen börja prata med dig, och voilá! Du har fått ragg.

2. Skratta mycket

Det kan verka lite löjligt men också ganska logiskt. Om du går runt och skrattar mycket och verkar ha en galet rolig utekväll så kommer någon förmodligen vilja ha lika roligt tillsammans med dig. 

3. Ställ en fråga

Vill du gå fram till någon och få lite kontakt, men inte vet vad du ska säga? Klura ut en fråga och låtsas som att du lite random valde just den personen att fråga. Exempel på frågor kan vara 1. Har du en tändare? 2. Vet du vad klockan är? 3. Vet du när det stänger här ikväll?

Bildkälla: Unsplash

4. Låtsas att du känner igen personen

Klassisk raggningsknep som verkligen funkar. Gå fram till en person och dra på ditt charmigaste leende och säg "Gud vad jag känner igen dig". Då kommer ni börja prata, oavsett om hen vill det eller inte.

5. Dansa 

Dra med dig kompisarna och dansa nära personen du spanat in. Försök börja dansa tillsammans eller "råka" dansa in i personen. Det kan gå åt pipsvängen men det kan också gå helt rätt.

Bildkälla: Unsplash

6. Beställ samma drink i baren

Står du bredvid en snygging i baren som du vill snacka lite med? Fråga vad personen beställer och beställ exakt likadan. Då kanske hen stannar kvar med dig och ni har ett första samtalsämne – hur smakade drinken?

7. Var mystisk

Att ragga är ofta som ett spel och det kan lätt gå över till att bli för seriöst, för oseriöst eller bara otroligt pinsamt. Försök vara lite mystisk och var superflirtig, för att sedan dissa helt. Tråkigt nog så funkar spelet på de flesta – så testa! 

Mer:

6 saker alla singeltjejer hatar att höra

Gilla Modette på Facebook!