Så tar du reda på vad du egentligen söker hos en partner

Så vet du vem som är din drömpartner
Hur vet man vem som är din rätta partner - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Är det en bad boy du söker eller är det en charmig svärmorsdröm? Det finns några sätt att ta reda på vad det är du egentligen söker.

Att veta vem som är sin drömpartner är inte det lättaste alla gånger, speciellt inte om du inte upplevt äkta kärlek tidigare. Du kanske tänker att du söker efter en specifik partner som du tror är "din typ" – men som egentligen inte alls är det du söker.  

Sajten Elite daily har pratat med en relationsexpert som matchar ihop par, och därefter listat fem olika saker du kan göra för att ta reda på vem som är just din drömpartner.

1. Ha ett öppet sinne

Enligt relationsexperten finns det en sak som är absolut viktigast när det gäller att leta efter en partner. Och det är att ha ett öppet sinne. Snöa inte in dig på vissa egenskaper du vill att din partner ska ha, det är som gjort för ett misslyckande.

Bildkälla: Unsplash

2. Sluta leta efter perfektion 

Ingen är perfekt. Så leta inte efter en människa utan brister eller svagheter. När du väl hittar den rätta kommer du älska alla brister hos personen. Och gör du inte det? Ja, då är det inte äkta kärlek. 

3. Se tillbaka på dina tidigare relationer

Har du några ex i din garderob som du gärna glömmer bort? Tänk på vilka egenskaper du inte gillade hos dem och lär dig en läxa utifrån det. Har du ett ex som var helt fantastisk? Gör samma sak även där, fast leta efter positiva egenskaper. Det ger dig en bild av vad du vill ha i en relation – eller inte vill ha.

Bildkälla: Unsplash

4. Se på par runt omkring dig

Hur vill du att din relation ska se ut? Se på par runt omkring dig och se vad för olikheter och likheter dessa par har. Hitta ditt eget drömpar som inspirerar dig. 

5. Acceptera att din drömpartner kan förändras med tiden

Bilden av ens drömpartner kan förändras med tiden, och det är dags att vi alla accepterar det nu. Du kanske drömde om en bad boy i tonåren, men vill du verkligen ha det när du växer upp? Då kanske det lockar mer med en charmig svärmorsdröm. Eller hur?

Mer:

Så vet du om det du känner är äkta kärlek eller bara sexlust

Gilla Modette på Facebook!