Nu delar Sofie Granqvist sin berättelse om förlossningen under VM

Sofie Granqvist om förlossningen under VM.
Sofie Granqvist delar med sig av förlossningsberättelsen från VM. - Foto: Sofie Granqvist
Dela på Pinterest
Sofies och Andreas Granqvists babylycka slog till och de blev föräldrar mitt under VM. Nu ger Sofie sin förlossningsberättelse och den ger oss rysningar.

För Sofie och Andreas Grankvist så har inte denna sommar bara handlat om fotbollsglädje. De har även väntat barn och förlossningen var beräknad att ske mitt under VM när Andreas var i Ryssland.

Och så blev det. Den sjätte juli, en dag innan Sveriges match mot England så föddes deras dotter Mika. Nu har Sofie delat med sig av sin förlossningsberättelse och om sina känslor efter födseln.

Bildkälla: Sofie Granqvist

Förlossningsberättelsen har redan lästs av tusentals och reaktionerna har strömmat in vilket har gjort att Sofies blogg blivit den mest lästa på bloggportalen Nouw.

I blogginlägget som Sofie publicerat så skriver hon att hon var trött på att vara gravid, samt om hur själva förlossningen gått. Men hon berättar även om sina känslor kring hur det är att föda barn utan sin partner då hennes man Andreas spelade fotboll i Ryssland.

– Där låg han, på ett hotell i Ryssland och fick inte vara med om detta. Där låg han och ville ta sin dotters hand och pussa mig i pannan som sist. Där låg han och där låg jag. Hundratals mil ifrån varann men med vår dotter på bröstet, utan någon energi kvar och med en otrolig längtan efter min man. Det var tufft men jag gissar att det var mest tufft för honom., skriver Sofie i blogginlägget.

Bild: "Vår lilla VM-kotte" skriver Sofie till bilden.

Hela Sofies rörande förlossningsberättelse hittar ni på hennes blogg här!

Mer:

Margaux Dietz filmade hela sin förlossning – nu gör hennes klipp succé