Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Här är kändisarnas förlovningsringar 2018

Kändisförlovningar 2018

Dela på Pinterest
Ida Warg, Justin Bieber och Paris Hilton är bara några som har förlovat sig under året, och självklart har vi kikat in hur ringarna sett ut – och ja, det finns en röd tråd mellan alla.

Lite mer än hälften av 2018 har redan gått och vi har fått bevittnat förlovningar, graviditeter, giftermål och break ups inom kändisvärlden. Året började med att Ida Warg förlovade sig med sin Alexander och bara för några dagar sedan kom chocknyheten att Justin Bieber förlovat sig med sin Hailey Baldwin.

Vi har listat några av förlovningarna under året, för att se hur alla förlovningsringar sett ut. Och ja, det finns verkligen en röd tråd mellan nästan alla.

1. Emily Ratajkowski 

Emily Ratajkowski förlovningsring
Bildkälla: Instagram/emrata

Supermodellen gifte sig med sin Sebastian Bear-Mc-Clard tidigare i år. Förlovningen och bröllopet kom som en chock för fansen, då paret bara varit tillsammans under en kort period. I veckan visade hon upp sin ring för första gången, och WOW säger vi bara!


2. Izabel Goulart

Izabel Goulart förlovningsring
Bildkälla: Instagram/Izabelgoulart

Den brasilianska Victoria Secret-modellen Izabel Goulart förlovade sig bara för några dagar sedan med sin älskade Kevin Trapp. 

3. Hailey Baldwin


Hailey Baldwin förlovningsring
Bildkälla: Twitter

Ja, vad ska vi säga? Den här förlovningen blev en världsnyhet snabbt och det är såklart Justin Bieber som är hennes framtida man. Han köpte ringen i New York och firade sedan på deras semester på Bahamas. Ser ni ringen? Lagom maffig!

4. Meghan Markle 

Meghan Markle och Prins Harry förlovningsring
Bildkälla: TT/Rui Vieira/Alexi Lubomirski

Ja, vi vet att hon förlovade sig förra året. Men det var under 2018 som all hets började kring paret och nu i maj gifte sig Meghan med sin Prins Harry. Ser ni ringen? En stor diamant även där!

5. Ariana Grande

Ariana Grande förlovningsring
Bildkälla: Stella Pictures

Artisten Ariana Grande förlovade sig med sin Pete Davidsson, som är komiker. Det hela hände i början på juni och ser ni hur lik ringen är Hailey Baldwins? 

6. Paris Hilton

Paris Hilton förlovningsring
Bildkälla: Instagram/parishilton

Kring nyår kom nyheten att Paris Hilton har förlovat sig med sin hunkiga pojkvän Chris Zylka, som är skådespelare. Han gick ner på knä under en skidsemester och ni kan ju bara gissa vilken fet diamat som nu sitter runt hennes finger.

7. Malin Gramer

Malin Gramer förlovningsring
Bildkälla: Instagram/malingramer

Även svenska kändisar har såklart förlovat sig under året. Bland annat programledaren Malin Gramer som på sin 40-årsdag förlovade sig med sin framtida man Carl Falk. Här ser vi dock en lite mer nertonad ring, något som är rätt vanligt för oss svenskar.

8. Carina Berg

Carina Bergs förlovningsring
Bildkälla: Instagram/carinalillyberg

I april kom nyheten att Carina Berg har förlovat sig med fotbollsproffset Erik Johansson. Carina är faktiskt den enda på hela den här listan som inte bär upp en diamant, stort! 

9. Ida Warg

Ida Wargs förlovningsring
Bildkälla: Instagram/idawarg

Under en resa i Thailand kring nyår gick Alexander Pärleros ner på knä och friade till sin Ida, som då faktiskt var gravid. Några månader senare gifte sig paret och om bara någon vecka är deras första barn beräknat att komma. Idas ringar påminner mycket om både Janni Delérs och Kenza Zouitens ringar, en rund och stilren diamantring.

Mer:

Så såg landslaget ut när de gifte sig – se bröllopsbilderna

Gilla Modette på Facebook!