Skriver ditt ragg det här på sms? Då är hen inte intresserad av dig

Foto: Pexels
Foto: Pexels - Foto: Foto: Pexels
Dela på Pinterest
Brukade du och din dejt ha långa sms konversationer som aldrig verkade ta slut? Men blev era konversationer sedan kalla, korta och knappt existerande? Då kan det bero på att hen inte är intresserad.

1. Hen skriver kortfattade sms

När personen som du är intresserad av smsar korta svar tillbaka till dig är hen nog inte intresserad. Om det är svar med två till tre meningar och inga emojis, som hen kanske brukade skicka förut, har hen nog förlorat intresse och svarar endast för att vara trevlig. 

Bildkälla: Unsplash

2. Det tar längre och längre tid för hen att svara

Svarar hen inte på dina sms eller din snap på flera timmar? Om hen inte är upptagen med något annat så är hen inte intresserad.  Om det tar över fyra timmar för din crush att svara så gör hen det medvetet i ett försök att få dig att förstå att hen inte är intresserad. Om man tycker om någon kan man oftast inte vänta med att svara.

Bildkälla: Unsplash

3. Hen är inte entusiastisk över att prata med dig

Om hen inte ställer frågor till eller om dig så är det ett tecken på att de inte försöker lära känna dig. Om du ställer frågor till din crush och du får korta och allmänna svar tillbaka så vill hen inte att du ska komma närmre hen. Se det som ett tecken på att hen inte är intresserad och inte vill att du ska veta mer om personen i fråga.

Bildkälla: Unsplash

4. Ni går från att ha pratat jättemycket till att plötsligt inte prata alls

Brukade du vakna upp till ett "God morgon"-sms varje dag men plötsligt slutade du få dem? Tyvärr är det ett tydligt tecken på att hen inte är intresserad längre. Hen har inte i heller glömt skicka ett gulligt sms med "God morgon" de fem senaste dagarna. Men misströsta inte, det är hen som går miste om dig och inte tvärtom.