Peg Parnevik och Filip Lamprechts heta scen i kampanjen "Dear condom"

Filip Lamprecht kysser flickvännen Peg Parnevik i solnedgången.
Sex, festival och hångel – Peg Parneviks heta video med Filip Lamprecht gör succé - Foto: Filip Lamprecht Kaspersen
Dela på Pinterest
Peg Parnevik och Filip Lamprecht Kaspersen är med i RFSU:s senaste heta kampanj med ett riktigt viktigt budskap.

Peg Parnevik är en av de mest frispråkiga kändisarna i Sverige idag som vågar prata om så väl jobbiga som väldigt roliga ämnen. I en ny video tillsammans med pojkvännen Filip Lamprecht Kaspersen så ställer sig paret bakom RFSU:s nya kampanj som handlar om vikten av att skydda sig – och videon är minst sagt het.

I podden "Pillowtalk med Peg & Penny" så pratar systrarna Parnevik om allt och lite till. Det är inte sällan samtalen handlar om sex och de tar upp frågor som många andra inte vågar prata om.

Sex kan ju vara lite jobbigt att prata om och ibland kan det också bli awkward även i sängen – med den du ska ligga med. Den stela stämningen kan uppstå vid olika situationer och det är tyvärr vanligt att kondom-snacket kan bli klumpigt och kännas pinsamt. Men nu uppmanar Peg och Filip till att ta diskussionen ändå.

"Och mina TJEJER, säg det högre! Säg åt dem att använda kondom annars är det ett nej. Jag vet att det kan vara pinsamt men det är din kropp och din rättighet. Om personen du har sex med inte respekterar att du vill vara säker, ha inte sex med dem. Könssjukdomen är inte värt det, Skriver Peg på Instagram.

Hon skriver även att hon och Filip vill påminna folk om att det är okej att ligga runt – eller att inte göra det. Vilket såklart inte kan sägas tillräckligt ofta.

Peg och Filip är ett av Sveriges hetaste kändispar just nu. Bild: Filip Lamprecht

Peg och Filip är inte de enda kändisarna i den heta videon som RFSU nu släppt. Kommer ni ihåg Noora från skam? Eller Josefin Frida Pettersen som hon egentligen heter. Hon är också med i videon som nu gör succé.

På bara någon timme har Peg mottagit tusentals reaktioner på sociala medier. "Asså SHEEEEET VILKEN VIDEO", "Kolla vad het" och "Wooowww" är bara några av kommentarerna. 

Se den heta videon på Peg, Filip och även Josefin från "Skam" som får allas hjärta att slå ett extra slag i videospelaren ovan!