Penny Parnevik och Douglas Murray visar nya lägenheten i Kalifornien

Douglas Murray och Peg Parnevik
Penny Parnevik visar upp nya lyxlyan i Kalifornien - Foto: Instagram/pennyyparnevik
Dela på Pinterest
Penny Parnevik och Douglas Murray har precis flyttat in i parets nya lyxlägenhet i Kalifornien. Nu visar Penny äntligen upp den nya lyan på Youtube.

Penny Parnevik är bland annat känd från succéserien "Parneviks" där vi har fått inblick i familjens vardag. Under inspelningarna av tv-serien har Penny bott i Florida i familjens lyxvilla men nu har hon, tillsammans med pojkvännen Douglas Murray, flyttat till Kalifornien.

Delar av familjen Parnevik på premiären av Mamma Mia 2. Bildkälla: Christine Olsson/TT

Det var i januari tidigare i år som Penny Parnevik bestämde sig för att packa sina väskor och flytta till Kalifornien och pojkvännen Douglas Murray, som var ett svenskt ishockeyproffs. Penny och Douglas gjorde förhållandet officiellt i oktober 2017 efter att ha känt varandra en längre tid då han var nära kompis till Pennys föräldrar, Mia och Jesper. 

Douglas Murray och Penny Parnevik på Kristallen 2018. Bildkälla: Sören Andersson/TT

Sedan dess har deras relation och kärlek gått spikrakt uppåt och paret ser ut att vara kärare än någonsin i varandra. Båda två har gått in i förhållandet helhjärtat, vilket inte gjorde beslutet att köpa lägenhet i soliga Kalifornien svårare för dem. När paret precis köpt lägenhet, tidigare i maj, publicerade Penny Parnevik ett inlägg på sin blogg där hon berättade om hennes förväntningar kring flytten.

"Snartttttt flyttar vi in!!!! Lägenheten kommer vara 100% färdig efter sommaren, skrev Penny i ett blogginlägg.

Fyra månader senare har Penny och Douglas äntligen flyttat in i den nya lyxlyan – och Penny visar upp den på sin Youtube-kanal. I videon berättar Penny att de inte hunnit köpa möbler riktigt än men att hon ändå ville visa upp lägenheten så gott det går. 

Douglas Murray och Penny Parnevik har officiellt varit ett par sedan oktober 2017. Bildkälla: Instagram/pennyyparnevik

Dock finns det några saker med lägenheten som inte riktigt faller Penny i smaken...

– Jag är inget stort fan av heltäckningsmattan, men det är okej. Det är ju ändå rätt mysigt, berättar Penny i videon där hon visar upp lyxlyan. 

Är du nyfiken på att se hur Penny och Douglas lägenhet i Kalifornien ser ut? Kika då i videon ovan!