Familjen Kardashian reagerar på Tristan Thompsons otrohet mot Khloe

Khloe och Kim Kardashian
Familjen Kardashian reagerar på Tristan Thompsons otrohet i "Keeping up with the Kardashians" - Foto: Evan Agostini/AP/TT, Stella Pictures
Dela på Pinterest
I senaste säsongen av "Keeping up with the Kardashians" får vi se familjens reaktioner när Tristan Thompsons otrohet mot Khloe Kardashians avslöjas​.

Det är i den senaste säsongen av "Keeping up with the Kardashians" som tittarna får se familjens reaktioner när de får veta att gravida Khloe Kardashians pojkvän, Tristan Thompson, har varit otrogen mot henne. I en ny trailer får vi se förvånade miner och starka ord från familjemedlemmarna. 

Om det är några personer som är vana vid att ha en kamera i ansiktet så är det den folkkära familjen Kardashian och Jenner. Med sina 15 säsonger av "Keeping up with the Kardashians" har tittarna och fansen fått se allt från de yngsta familjemedlemmarnas uppväxt till bråk och framgångar. 

Den senaste säsongen av realityserien har varit minst sagt spännande och omtalad. För någon dag sedan publicerade E! en trailer för vad som kommer att komma i de resterande avsnitten av säsongen. 

I en av scenerna kan vi se en upprörd Kim Kardashian som pratar i telefon och berättar att dem har ytterligare en video på honom. 

"Unfollowed. I hate him – sorry not sorry", säger en upprörd Kim I en annan scen och refererar till Tristan Thompson. Kim har under tidens gång varit öppen med att hon avföljt Tristan Thompson efter att hon fick veta om hans otrohet.

I senaste säsongen av Keeping up with the Kardashians får vi se reaktionerna när Tristan Thompson är otrogen. Bildkälla: Stella Pictures.

Kim Kardashian var inte den enda som verkar vara arg över det faktum att hennes systers pojkvän har varit otrogen mot sin flickvän som han dessutom väntar barn med. Det visas även ett klipp från när mamma Kris Jenner är upprörd över situationen. 

"Dessa killarna går alltid för sloppy seconds", säger Kris Jenner och syftar på Tristan Thompson samt Scott Disick som var otrogen mot Kourtney Kardashian. 

I fortsättningen av säsongen kommer vi även få se när Khloe Kardashian hamnar på förlossningen och ska föda dottern True. Det finns även en scen från när Khloe är på ultraljud och säger att det som hon kan kontrollera, måste hon kontrollera och verkar syfta på situationen med pojkvännen Tristan. 

Kan du, precis som vi, inte vänta tills de nya avsnitten av "Keeping up with the Kardashians" sänds? Har du spanat in Kylie Jenners nya hem? Det är beyond magiskt!