5 misstag du gör som är orsaken till att du fortfarande är singel

Misstagen som gör att du fortfarande är singel. - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Trött på att vara singel och desperat efter att träffa din stora kärlek som ska göra dig lycklig i alla dagar? Då bör du sluta med några av dessa misstagen.

1. Du dras till fel personer

Ibland är det som så att du helt enkelt dras till fel personer. Har du dejtat någon där allt har varit superbra till en början för att sedan när det börjar bli lite mer seriöst så går det åt skogen? Har det hänt att din dejt sagt "det är inte dig det är fel på, men jag vill inte ha ett förhållande"? Tyvärr kan det vara som så att du dras till de som är emotionellt otillgängliga. 

Ett misstag du gör som innebär att du fortfarande är singel är att du dras till fel personer. Bildkälla: Unsplash

2. Du jämför den du dejtar med ditt ex

Höjer du ditt ex till skyarna och tänker att du aldrig kommer hitta någon som är bättre än hen? Kom ihåg att ditt gamla förhållande tog slut av en anledning, så att jämföra ditt ex med någon ny är bara dumt. 

3. Du letar efter någon bättre

Gör du misstaget att du aldrig nöjer dig, trots att allt känns bra, och fortsätter leta efter en bättre, snyggare och trevligare person som du kan börja dejta? Om du ska ha det tankesättet så lär du vara singel hela livet. Det är en sak om du inte klickar med personen i fråga, men om allt känns rätt så borde du satsa på hen och släppa nyfiken på att "tänk om det finns någon som är bättre än hen". 

Det är svårt att träffa någon ny om du bara är hemma. Bildkälla Unsplash

4. Du stannar hellre hemma en lördagkväll än "put yourself out there"

Vi säger inte att du ska träffa någon ny varje dag och vecka, men har du av vana att stanna hemma och avboka något? Om du inte ger dig ut på stan, träffar dina kompisar eller går på den där jobbiga dejten så är chansen att du träffar någon rätt liten. Kanske är du fortfarande ledsen efter att någon sårat dig eller så är du trött på det eviga dejtandet, men kom ihåg att ingen blir lyckligare av att sitta hemma och älta det som redan har varit. 

5.  Du har bestämt dig för att du ska vara singel

Har du bestämt dig för att du ska vara singel och älskar livet som tillhör med fest, one night stands och massvis med flörtar? Visst är det kul, men om du längtar efter att träffa någon som får ditt hjärta att slå dubbla slag så måste du våga släppa in någon i ditt liv. 

Har du spanat in en snygging men är osäker på om hen är i ett förhållande eller inte? Kolla i videon nedanför för att få reda på knepen som gör att du kan lista ut det genom hens Instagramflöde.