Troian Bellisario och Patrick J. Adams välkomnar parets första barn

Patrick J. Adams och Troian Bellisario på Prins Harry och Meghan Markles bröllop i London.
Troian Bellisario och Patrick J. Adams välkomnar parets först barn. - Foto: Ian West/AP/TT
Dela på Pinterest
Pretty Little Liars-skådespelerskan Troian Bellisario och Suits-stjärnan Patrick J. Adams har välkomnat parets första barn – en dotter.

Pretty Little Liars-stjärnan Troian Bellisario och Sutis-skådespelaren Patrick J. Adams, känd för rollen Mike Ross, har varit tillsammans under en längre tid. 2016 gifte de sig och hade ett bohemiskt bröllop som fanns på mångas läppar. 

Sedan dess har paret varit på galor, filmpremiärer och mysiga dejter i det offentliga ljuset. Men det var ett tag sedan vi faktiskt såg turturduvorna tillsammans. Senast vi såg Troian Bellisario och Patrick J. Adams tillsammans var i maj när de var gäster på det kungliga bröllopet mellan Meghan Markle och Prins Harry. 

Patrick J. Adams och Troian Bellisario på Prins Harry och Meghan Markles bröllop i maj 2018. Bildkälla: Ian West/AP/TT

Dock finns det en anledning till tystnaden. Under dessa sex månaderna har Troian Bellisario, känd som Spencer Hasting i Pretty Little Liars, dolt sin graviditet. För bara några dagar sedan gick Troian och Patrick ut med att deras första barn har fötts. 

Paret gjorde dotterns ankomst officiell genom en bild på Instagram där hon håller i föräldrarnas fingrar och följarna får se en glimt av den nyfödda. 

"Jag kunde inte vara lyckligare över att få välkomna en liten flicka till världen just nu. Vi kommer att uppfostra henne till att vara stark, att alltid säga vad hon tycker och känner och till att leva utan fruktan", skriver Patrick J. Adams på Instagram.

Troian Bellisario uttrycker även sin tacksamhet till de personerna som har skyddat hennes växande familj och hållit hennes graviditet hemlig. 

"Jag kan inte uttrycka hur tacksam jag är. Till de människor som har skyddat oss och hållit vår växande familj säker och respekterat vår integritet", skriver Troian Bellisario på Instagram.

Att kändisar döljer och är tysta om sina graviditeter börjar bli allt vanligare, och Troian och Patrick är inte de första som gör det. Tidigare i år var även Kylie Jenner en fena på att gömma sig i nio månader och sedan göra dottern Stormis ankomst officiell genom en Youtube-film som fick hela världen att "go crazy".