Riverdale-stjärnorna Camila Mendes och Charles Melton är ett par

Camila Mendes, Charles Melton
Camila Mendes och Charles Melton är ett par. - Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
Det verkar som att skådespelarna Camila Mendes och Charles Melton i Riverdale har hittat varandra även utanför den populära tv-serien.

Riverdale är den amerikanska tv-serien som är baserad på serietidningen Archie, dock har tv-serien och serietidningen inte samma handling men karaktärerna är detsamma. Snart har säsong 3 av Riverdale premiär och det verkar minst sagt som att kärleken flödar mellan karaktärerna, både i serien men även utanför. 

Hos Riverdale-fansen har det under ett längre tag spridits ett rykte om att skådespelarna Camila Mendes och Charles Melton dejtar IRL. Och nu verkar det som att turturduvorna äntligen har bekräftat att ryktena stämmer. 

Camila Mendes och Charles Melton, i mitten, gör det officiellt att de dejtar. Bildkälla: Instagram/camimendes

Veronica Lodge, som är karaktären som Camila Mendes spelar, dejtar i tv-serien Riverdale den populära killen Archie Andrews. Men det verkar som att Archie Andrews, eller K.J. Apa, som han egentligen heter, har fått konkurrens av kollegan Charles Melton. 

Charles Melton spelar den populära och charmiga sportkillen, Reggie Mantle, som får tjejernas hjärta att slå dubbla slag. Och det ser ut som att han lyckats få även Camila Mendes hjärta att göra små volter av lycka. Paret gjorde förhållandet officiellt genom en gullig Instagrambild med bildtexten "Min".

Den 23 augusti 2018 blev det även officiellt att Camila Mendes gjort slut med sin tidigare pojkvän, Victor Houston. I samma veva ska Camila även ha berättat för Nylon att hon inte dejtar personer i samma bransch som henne, och framförallt inte om dem jobbar på samma projekt. 

För ett tag sedan hamnade även Charles Melton i blåsvädret när ett hängivet Riverdale-fan hittade gamla tweets som stjärnskådisen skrivit år 2012. På Twitter hade Charles nämligen skrivit tweets där han använde sig av fat-shaming mot kvinnor och barn.

Camila som är en kroppsaktivist sedan en lång tid tillbaka och som har kämpat med ätstörningar reagerade på tweetsen som Charles skrivit. Men till Access berättade Camila att Charles hade ringt upp henne och bett om ursäkt det han skrivit när tweetsen fick stor uppmärksamhet. 

Och på tal om tv-serier, visste du att Pretty Little Liars-stjärnan Troian Bellisario och Suits-skådespelaren Patrick J. Adams har fått parets första gemensamma barn? De gjorde precis som Kylie Jenner och höll hela graviditeten hemlig för att sedan göra det officiellt med en gullig bebisbild på Instagram. Se mer om paret i videon nedanför.